Kapalı Pazar Yeri Çekilişi Yapıldı

11.01.2019 - 17:21, Güncelleme: 30.06.2021 - 18:34
 

Kapalı Pazar Yeri Çekilişi Yapıldı

Onikişubat Belediye Başkanı Hanefi Mahçiçek, 3. Pazar Grubu çekilişi için Necip Fazıl Kısakürek Kültür Merkezi’nde pazar esnafları ile bir araya geldi.

Çekiliş öncesinde bir konuşma yapan Onikişubat Belediye Başkanı Hanefi Mahçiçek Kahramanmaraş için yaptığı hizmetlerden bahsederek, prestij kazandıracak projesi EXPO 2023 Onikişubat’tan bahsetti.Daha sonra Kapalı Pazar Yerlerinden bahseden Başkan Mahçiçek, bu alanda yapılar inşa etmeye ve esnafa ekmek kapısı açmaya devam edeceklerini söyledi. Ardından 60 asıl ve 40 yedek olmak üzere 100 kişilik liste için kura çekimi noter huzurunda gerçekleşti. Ekmek parası kazanma hevesiyle büyük bir heyecan içerisinde kura çekilişini izleyen pazar esnafı ve aileleri isimlerinin çıkması için saatlerce dua etti.  
Onikişubat Belediye Başkanı Hanefi Mahçiçek, 3. Pazar Grubu çekilişi için Necip Fazıl Kısakürek Kültür Merkezi’nde pazar esnafları ile bir araya geldi.

Çekiliş öncesinde bir konuşma yapan Onikişubat Belediye Başkanı Hanefi Mahçiçek Kahramanmaraş için yaptığı hizmetlerden bahsederek, prestij kazandıracak projesi EXPO 2023 Onikişubat’tan bahsetti.Daha sonra Kapalı Pazar Yerlerinden bahseden Başkan Mahçiçek, bu alanda yapılar inşa etmeye ve esnafa ekmek kapısı açmaya devam edeceklerini söyledi.

Ardından 60 asıl ve 40 yedek olmak üzere 100 kişilik liste için kura çekimi noter huzurunda gerçekleşti. Ekmek parası kazanma hevesiyle büyük bir heyecan içerisinde kura çekilişini izleyen pazar esnafı ve aileleri isimlerinin çıkması için saatlerce dua etti.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve fisiltihaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.