Kapadokya’nın Mağara Otelleri!

SEYAHAT - KİTAP 22.04.2023 - 20:01, Güncelleme: 22.04.2023 - 20:01
 

Kapadokya’nın Mağara Otelleri!

Lavanta kokusu eşliğinde büyüleyici taş evlerde konaklamak isteyenler için Mağara Otellerini listeledik. İşte detaylar…

Lavanta kokusu eşliğinde büyüleyici taş evlerde konaklamak isteyenler için Mağara Otellerini listeledik. İşte detaylar…  Museum Hotel – Uçhisar Mağara otel listemizin ilk sırasında yer alan Museum, mağara ve taş evlerin otantik atmosferinde şık ve konforlu bir konaklama deneyimi sunuyor. Büyüleyici coğrafyası ile oldukça popüler olan Kapadokya’da en dikkat çeken konaklama seçeneklerinden biri burası.  Adres: Tekeli mah. Eski, Göreme Cd. No.1, 50240 Nevşehir Sacred House – Ürgüp Atmosferiyle dikkat çeken Sacred House farklı konaklama seçenekleri ile şahane bir tatil deneyimi sunuyor. Tıpkı şehir gibi otantik ve büyüleyici bir atmosfere sahip olan Sacred House, Ürgüp’te yer alıyor. Sacred House’da konaklayan misafirler, sıcacık şömine ve antika mobilyalar ile döşenmiş konforlu odalarda huzurlu bir tatilin keyfini çıkarabilir. Adres: Dutlucamii, Barbaros Hayrettin Sk. No:25, 50400 Ürgüp/Nevşehir Kaya Evler BY Esbelli – Ürgüp  Mağara otel listemizin 3. sırasında enfes bir konaklama seçeneği yer alıyor. 3. yy dan kalma mağara ve taş evler konsepti ile dikkat çeken otel, mutfağından, avlusuna kadar Kapadokya’nın ruhunu hissedebileceğiniz bir atmosfer sunuyor.  Adres: Esbelli, Dolay-1 Sk., 50400 Ürgüp/Nevşehir Lunar Cappadocia Hotel – Göreme  Nevşehir’in kendine has atmosferi eşliğinde misafirlerini ağırlayan Lunar Cappadocia Hotel, peri bacalarının çevrelediği mağara konsepte sahip taş evlerde ziyaretçilerini karşılıyor. Şehrin merkezine oldukça yakın bir konumda bulunan tesis, birçok müze ve doğal güzelliğe kolay ulaşılabilir bir noktada konumlanıyor.  Adres: Aydinli Mahallesi, Görçeli Sk. No:12, 50180 Göreme/Nevşehir Merkez/Nevşehir Taşkonaklar Hotel – Uçhisar Kapadokya’nın Uçhisar mevkiinde bulunan Taşkonaklar Butik Otel, doğa ve tarihle dolu iç içe bir atmosferde modern tasarıma sahip mağara içinde konaklama imkanı sunuyor. Tesiste, şık ve modern dizayna sahip 23 oda mevcut.  Adres: Aşağı, Gedik Sk. No:8, 50280 Uçhisar/Nevşehir Merkez/Nevşehir Kayakapı Premium Caves – Ürgüp  Kapadokya’nın ilk butik oteli olan Kayakapı Premium Caves aynı zamanda UNESCO ve Dünya Mirası Merkezi tarafından desteklenen ödüllü bir mağara oteli. Otel Kapadokya’nın önemli merkezlerinden biri olan Ürgüp’te bulunuyor.  Adres: Kayakapı, Kuşçular Sokak No:43, 50400 Ürgüp/Nevşehir Argos in Cappadocia – Uçhisar  Kapadokya mağara otel listemizin 7. sırasına geldik. Şimdi şahane bir otelden bahsedeceğiz size. 2003 yılında turist olarak Kapadokya’ya gelip Uçhisar’a aşık olan otel sahibinin eski bir evi restore etmesiyle Argos in Cappadocia’nın hikayesi başlıyor. Adres: Tekelli, Kayabaş Sk. No: 23, 50240 Uçhisar/Nevşehir Merkez/Nevşehir
Lavanta kokusu eşliğinde büyüleyici taş evlerde konaklamak isteyenler için Mağara Otellerini listeledik. İşte detaylar…

Lavanta kokusu eşliğinde büyüleyici taş evlerde konaklamak isteyenler için Mağara Otellerini listeledik. İşte detaylar… 

Museum Hotel – Uçhisar

Mağara otel listemizin ilk sırasında yer alan Museum, mağara ve taş evlerin otantik atmosferinde şık ve konforlu bir konaklama deneyimi sunuyor. Büyüleyici coğrafyası ile oldukça popüler olan Kapadokya’da en dikkat çeken konaklama seçeneklerinden biri burası. 

Adres: Tekeli mah. Eski, Göreme Cd. No.1, 50240 Nevşehir

Sacred House – Ürgüp

Atmosferiyle dikkat çeken Sacred House farklı konaklama seçenekleri ile şahane bir tatil deneyimi sunuyor. Tıpkı şehir gibi otantik ve büyüleyici bir atmosfere sahip olan Sacred House, Ürgüp’te yer alıyor. Sacred House’da konaklayan misafirler, sıcacık şömine ve antika mobilyalar ile döşenmiş konforlu odalarda huzurlu bir tatilin keyfini çıkarabilir.

Adres: Dutlucamii, Barbaros Hayrettin Sk. No:25, 50400 Ürgüp/Nevşehir

Kaya Evler BY Esbelli – Ürgüp 

Mağara otel listemizin 3. sırasında enfes bir konaklama seçeneği yer alıyor. 3. yy dan kalma mağara ve taş evler konsepti ile dikkat çeken otel, mutfağından, avlusuna kadar Kapadokya’nın ruhunu hissedebileceğiniz bir atmosfer sunuyor. 

Adres: Esbelli, Dolay-1 Sk., 50400 Ürgüp/Nevşehir

Lunar Cappadocia Hotel – Göreme 

Nevşehir’in kendine has atmosferi eşliğinde misafirlerini ağırlayan Lunar Cappadocia Hotel, peri bacalarının çevrelediği mağara konsepte sahip taş evlerde ziyaretçilerini karşılıyor. Şehrin merkezine oldukça yakın bir konumda bulunan tesis, birçok müze ve doğal güzelliğe kolay ulaşılabilir bir noktada konumlanıyor. 

Adres: Aydinli Mahallesi, Görçeli Sk. No:12, 50180 Göreme/Nevşehir Merkez/Nevşehir

Taşkonaklar Hotel – Uçhisar

Kapadokya’nın Uçhisar mevkiinde bulunan Taşkonaklar Butik Otel, doğa ve tarihle dolu iç içe bir atmosferde modern tasarıma sahip mağara içinde konaklama imkanı sunuyor. Tesiste, şık ve modern dizayna sahip 23 oda mevcut. 

Adres: Aşağı, Gedik Sk. No:8, 50280 Uçhisar/Nevşehir Merkez/Nevşehir

Kayakapı Premium Caves – Ürgüp 

Kapadokya’nın ilk butik oteli olan Kayakapı Premium Caves aynı zamanda UNESCO ve Dünya Mirası Merkezi tarafından desteklenen ödüllü bir mağara oteli. Otel Kapadokya’nın önemli merkezlerinden biri olan Ürgüp’te bulunuyor. 

Adres: Kayakapı, Kuşçular Sokak No:43, 50400 Ürgüp/Nevşehir

Argos in Cappadocia – Uçhisar 

Kapadokya mağara otel listemizin 7. sırasına geldik. Şimdi şahane bir otelden bahsedeceğiz size. 2003 yılında turist olarak Kapadokya’ya gelip Uçhisar’a aşık olan otel sahibinin eski bir evi restore etmesiyle Argos in Cappadocia’nın hikayesi başlıyor.

Adres: Tekelli, Kayabaş Sk. No: 23, 50240 Uçhisar/Nevşehir Merkez/Nevşehir

Nevşehir HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve fisiltihaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.