Kanser Tedavisi Gören Hastalara Büyük Müjde!

SAĞLIK 23.09.2019 - 16:50, Güncelleme: 30.06.2021 - 18:34
 

Kanser Tedavisi Gören Hastalara Büyük Müjde!

Kahramanmaraş’ta kanser tedavisi gören hastalar özellikli bir tetkik olan Onkolojik Bilgisayarlı Tomografi (PET-CT) çekimi için çevre illere gitmekten kurtuluyor.

Konu hakkında açıklamalarda bulunan Kahramanmaraş İl Sağlık Müdürü Uzm. Dr. Ali Nuri Öksüz, 2018 yılı sonlarına doğru PET-CT hizmetinin Kahramanmaraş’ta verilebilmesi için Sağlık Bakanlığı’na talepte bulunduklarını, Bakanlık tarafından yapılan değerlendirmeler sonrasında bu hizmetin 2019 programına alındığını ve ihale-kurulum süreçlerinin ardından 2020 yılı içerisinde aktif olarak hastaların hizmetine sunulacağı müjdesini verdi.   2020’da Kahramanmaraş’ta    Kahramanmaraş İl Sağlık Müdürlüğü olarak Sağlık Bakanlığı’nın politikaları doğrultusunda vatandaşlara hak ettikleri kaliteli sağlık hizmetini sunmak için hiç durmadan çalıştıklarını dile getiren Öksüz, devreye alınacak olan Onkolojik Bilgisayarlı Tomografi (PET-CT) hizmetinin Kahramanmaraş’ta sağlık alanında önemli katkıları olacağını ve zaten zor bir süreçten geçen kanser tedavisi gören hastaların çevre illere gitmekten kurtularak daha rahat tedavi imkânlarına kavuşacaklarını belirtti.  
Kahramanmaraş’ta kanser tedavisi gören hastalar özellikli bir tetkik olan Onkolojik Bilgisayarlı Tomografi (PET-CT) çekimi için çevre illere gitmekten kurtuluyor.

Konu hakkında açıklamalarda bulunan Kahramanmaraş İl Sağlık Müdürü Uzm. Dr. Ali Nuri Öksüz, 2018 yılı sonlarına doğru PET-CT hizmetinin Kahramanmaraş’ta verilebilmesi için Sağlık Bakanlığı’na talepte bulunduklarını, Bakanlık tarafından yapılan değerlendirmeler sonrasında bu hizmetin 2019 programına alındığını ve ihale-kurulum süreçlerinin ardından 2020 yılı içerisinde aktif olarak hastaların hizmetine sunulacağı müjdesini verdi.

 

2020’da Kahramanmaraş’ta 

 

Kahramanmaraş İl Sağlık Müdürlüğü olarak Sağlık Bakanlığı’nın politikaları doğrultusunda vatandaşlara hak ettikleri kaliteli sağlık hizmetini sunmak için hiç durmadan çalıştıklarını dile getiren Öksüz, devreye alınacak olan Onkolojik Bilgisayarlı Tomografi (PET-CT) hizmetinin Kahramanmaraş’ta sağlık alanında önemli katkıları olacağını ve zaten zor bir süreçten geçen kanser tedavisi gören hastaların çevre illere gitmekten kurtularak daha rahat tedavi imkânlarına kavuşacaklarını belirtti.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve fisiltihaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.