KAMTİAD Medikal-Ortopedi ve Sağlık Komisyonu kurdu!

YEREL HABERLER 01.11.2022 - 23:43, Güncelleme: 01.11.2022 - 23:43
 

KAMTİAD Medikal-Ortopedi ve Sağlık Komisyonu kurdu!

KAMTİAD, Medikal – Ortopedi ve Sağlık alanlarında faaliyette bulunan firmaların sorunlarına çözüm olabilmek için Medikal-Ortopedi ve sağlık komisyonunu kurdu.

KAMTİAD  Medikal – Ortopedi ve Sağlık alanlarında faaliyet’te bulunan firmaların sorunlarına çözüm olabilmek adına İbrahim Kafalıgönül başkanlığında, Medikal-Ortopedi ve sağlık komisyonunu kurdu. Kahramanmaraş Ticaret ve İş İnsanları Derneği (KAMTİAD) Kahramanmaraş’ta İş dünyasında birlik ve beraberlik için çalışmalarına devam ediyor. Kafalıgönül yapmış olduğu açıklamada, “Medikal, Ortopedi ve Sağlık alanlarında faaliyette bulunan firmalarımızın sorunlarını en hızlı şekilde çözmeye çalışacağız, Bundan dolayı sektörümüzün gelişmesinin yanı sıra, sağlık konusu çok önemli bir konu, sağlık alanı vatandaşlarımızı da ilgilendiriyor.”dedi. İşte Kafalıgönül’ün o açıklaması: “Sağlık sektöründen hizmet alan Kahramanmaraşlı vatandaşlarımızın da sağlık alanında kaliteli hizmet almış olmalarını sağlamayı hedefliyoruz. Hem sektörümüz kazansın hem de vatandaşlarımız kazansın istiyoruz. KAMTİAD Başkanımız Hasan Esat Işık önderliğinde firmalarımızın markalaşma yolunda yol alacaklarını ve Medikal-Ortopedi ve Sağlık firmaları müşterilerimizin medikal-ortopedi ve sağlık üzerine tüm ihtiyaçlarını Kahramanmaraş ilimizde tedarik edecekleri şekilde çalışmalar yapılarak, bu sektördeki kayıpları en aza indirmeyi hedefliyoruz.”  fisiltihaber.com.tr – yerel haberler   
KAMTİAD, Medikal – Ortopedi ve Sağlık alanlarında faaliyette bulunan firmaların sorunlarına çözüm olabilmek için Medikal-Ortopedi ve sağlık komisyonunu kurdu.

KAMTİAD  Medikal – Ortopedi ve Sağlık alanlarında faaliyet’te bulunan firmaların sorunlarına çözüm olabilmek adına İbrahim Kafalıgönül başkanlığında, Medikal-Ortopedi ve sağlık komisyonunu kurdu.

Kahramanmaraş Ticaret ve İş İnsanları Derneği (KAMTİAD) Kahramanmaraş’ta İş dünyasında birlik ve beraberlik için çalışmalarına devam ediyor.

Kafalıgönül yapmış olduğu açıklamada, “Medikal, Ortopedi ve Sağlık alanlarında faaliyette bulunan firmalarımızın sorunlarını en hızlı şekilde çözmeye çalışacağız, Bundan dolayı sektörümüzün gelişmesinin yanı sıra, sağlık konusu çok önemli bir konu, sağlık alanı vatandaşlarımızı da ilgilendiriyor.”dedi.

İşte Kafalıgönül’ün o açıklaması: “Sağlık sektöründen hizmet alan Kahramanmaraşlı vatandaşlarımızın da sağlık alanında kaliteli hizmet almış olmalarını sağlamayı hedefliyoruz. Hem sektörümüz kazansın hem de vatandaşlarımız kazansın istiyoruz.

KAMTİAD Başkanımız Hasan Esat Işık önderliğinde firmalarımızın markalaşma yolunda yol alacaklarını ve Medikal-Ortopedi ve Sağlık firmaları müşterilerimizin medikal-ortopedi ve sağlık üzerine tüm ihtiyaçlarını Kahramanmaraş ilimizde tedarik edecekleri şekilde çalışmalar yapılarak, bu sektördeki kayıpları en aza indirmeyi hedefliyoruz.” 

fisiltihaber.com.tr – yerel haberler 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve fisiltihaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.