Kamalak, Kahramanmaraş’tan 500 bin kişi ayrıldı!

POLİTİKA 03.04.2023 - 17:05, Güncelleme: 05.04.2023 - 11:41
 

Kamalak, Kahramanmaraş’tan 500 bin kişi ayrıldı!

İyi Parti Kahramanmaraş milletvekili aday adayı Av. Furkan Kamalak, depremler sonrası şehirden 500 bin kişinin ayrıldığını söyledi.

fisiltihaber.com.tr mikrofonlarına konuşan Kamalak, 6 Şubat Kahramanmaraş merkezli depremler sonrası çarpıcı açıklamalarda bulundu.  Kamalak, “Büyük bir felaket yaşadık ama ne yazık ki felaket sonrası ikinci bir felaket yaşadık. Enkazda kalan tek şey ne yazık ki binalarımız olmadı. Enkazların kaldırım süreci ve vatandaşların enkazdan çıkarılma süreleri büyük aksaklıklarla gerçekleşti.”dedi. Enkazlarda hala insanların olduğuna dikkat çeken Furkan Kamalak şu açıklamalarda bulundu: “Bizlere haberi geliyor ki; hala müdahale edilmemiş enkazlar var. Yetkililerimiz beklenilenin çok gerisinde kaldı. Deprem sonrası müdahalede devlet olarak millet olarak sınıfta kaldık. Hepimizin acıları var. En azından normal hayata adapte olalım ama oda çok zor görünüyor. Şehrimiz hala boş. Ve bize gelen bilgi şu resmi verilere göre Kahramanmaraş’ta 500 bin kişinin kentten ayrıldığı konuşuluyor. Bu sayını artısı vardır eksisi yoktur. Şehirde enkazların kaldırım süreci bile uzun bir süre alacaktır. Yeterli seviyede çalışmaya sahada göremiyoruz. Devletimiz büyük bir devlettir devletin imkanlarının tam anlamıyla burada olduğunu görmüyoruz.”   
İyi Parti Kahramanmaraş milletvekili aday adayı Av. Furkan Kamalak, depremler sonrası şehirden 500 bin kişinin ayrıldığını söyledi.

fisiltihaber.com.tr mikrofonlarına konuşan Kamalak, 6 Şubat Kahramanmaraş merkezli depremler sonrası çarpıcı açıklamalarda bulundu. 

Kamalak, “Büyük bir felaket yaşadık ama ne yazık ki felaket sonrası ikinci bir felaket yaşadık. Enkazda kalan tek şey ne yazık ki binalarımız olmadı. Enkazların kaldırım süreci ve vatandaşların enkazdan çıkarılma süreleri büyük aksaklıklarla gerçekleşti.”dedi.

Enkazlarda hala insanların olduğuna dikkat çeken Furkan Kamalak şu açıklamalarda bulundu:

“Bizlere haberi geliyor ki; hala müdahale edilmemiş enkazlar var. Yetkililerimiz beklenilenin çok gerisinde kaldı. Deprem sonrası müdahalede devlet olarak millet olarak sınıfta kaldık. Hepimizin acıları var. En azından normal hayata adapte olalım ama oda çok zor görünüyor.

Şehrimiz hala boş. Ve bize gelen bilgi şu resmi verilere göre Kahramanmaraş’ta 500 bin kişinin kentten ayrıldığı konuşuluyor. Bu sayını artısı vardır eksisi yoktur. Şehirde enkazların kaldırım süreci bile uzun bir süre alacaktır.

Yeterli seviyede çalışmaya sahada göremiyoruz. Devletimiz büyük bir devlettir devletin imkanlarının tam anlamıyla burada olduğunu görmüyoruz.” 

 

K.Maraş HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve fisiltihaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.