Kale Mahallesine 4 Bin Metrekare Parke Döşeniyor!

27.09.2019 - 15:54, Güncelleme: 30.06.2021 - 18:34
 

Kale Mahallesine 4 Bin Metrekare Parke Döşeniyor!

Başkan Hayrettin Güngör’ün Çağlayancerit ziyaretinde müjdesini verdiği çalışmalar başladı: Kale mahallesinin sokaklarına parke döşeniyor.

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkanı Hayrettin Güngör’ün geçtiğimiz günlerde Çağlayancerit ilçesinde bir dizi inceleme gerçekleştirmişti. Beraberinde Çağlayancerit Belediye Başkanı Hanifi Sarıaltun ile ilçede incelemelerde bulunan Başkan Güngör, Kale Mahallesi’nde parke çalışması yapılacağını müjdelemişti. Bu kapsamda hazırlıklarını tamamlayan Fen İşleri Dairesi Başkanlığı’na bağlı ekipler Kale Mahallesi’nde parke çalışmalarına başladı.   Kale Mahallesi Muhtarı Mehmet Alıç, “Büyükşehir Belediye Başkanımız Hayrettin Güngör mahallemizi ziyaretinde incelemelerde bulunmuştu. Talebimizi ilettik. Başkanımız talimat verdi ve çalışmalar başladı. Büyükşehir Belediye Başkanımız Hayrettin Güngör’e çok teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı.    
Başkan Hayrettin Güngör’ün Çağlayancerit ziyaretinde müjdesini verdiği çalışmalar başladı: Kale mahallesinin sokaklarına parke döşeniyor.

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkanı Hayrettin Güngör’ün geçtiğimiz günlerde Çağlayancerit ilçesinde bir dizi inceleme gerçekleştirmişti. Beraberinde Çağlayancerit Belediye Başkanı Hanifi Sarıaltun ile ilçede incelemelerde bulunan Başkan Güngör, Kale Mahallesi’nde parke çalışması yapılacağını müjdelemişti. Bu kapsamda hazırlıklarını tamamlayan Fen İşleri Dairesi Başkanlığı’na bağlı ekipler Kale Mahallesi’nde parke çalışmalarına başladı.

 

Kale Mahallesi Muhtarı Mehmet Alıç, “Büyükşehir Belediye Başkanımız Hayrettin Güngör mahallemizi ziyaretinde incelemelerde bulunmuştu. Talebimizi ilettik. Başkanımız talimat verdi ve çalışmalar başladı. Büyükşehir Belediye Başkanımız Hayrettin Güngör’e çok teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı.

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve fisiltihaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.