Kahramanmaraş’tan İtalya’ya çalışma ziyareti!

AKTÜEL 09.10.2021 - 14:10, Güncelleme: 09.10.2021 - 14:10
 

Kahramanmaraş’tan İtalya’ya çalışma ziyareti!

Kahramanmaraş altın ve mücevher merkezi projesi kapsamında İtalya’ya çalışma ziyareti düzenlendi!

Kahramanmaraş Sütçü İmam Üniversitesinin (KSÜ), Kahramanmaraş Kuyumcular Odası, Kahramanmaraş Ticaret ve Sanayi Odası (KMTSO) ve Doğu Akdeniz Kalkınma Ajansı (DOĞAKA) ile birlikte ortağı olduğu “Kahramanmaraş Altın ve Mücevher Merkezi” projesi kapsamında, 20-24 Eylül 2021 tarihlerinde, İtalya’ya çalışma ziyareti düzenlendi. Avrupa Birliği ve Türkiye Cumhuriyeti tarafından ortaklaşa finanse edilen, Sanayi ve Teknoloji Bakanlığının Rekabetçi Sektörler Programı içerisinde desteklenen proje kapsamında, Avrupa’da kuyumculuğun kalbinin attığı Venedik, Vicenza, Valenza ve Milano şehirlerine düzenlenen çalışma ziyaretine, Üniversitemizi temsilen, Rektör Prof.Dr. Niyazi Can, Dr.Öğretim Üyesi Alaaddin Gündeş, Dr.Öğretim Üyesi Gökhan Ceyhan ve Öğretim Görevlisi Hakan Özger katılım sağladı. Kahramanmaraş Kuyumcular Odası adına Yönetim Kurulu Başkanı Hacı Mustafa Öz’ün, Kahramanmaraş Ticaret ve Sanayi Odası adına Yönetim Kurulu Başkanı Şahin Balcıoğlu’nun ve Doğu Akdeniz Kalkınma Ajansı adına Kahramanmaraş Yatırım Destek Ofisi Uzmanı İbrahim Başar Saydam’ın katıldığı ziyaretin ilk gününde, Venedik’te butik üretim yapan atölyeler ve bölgenin KOBİ’lerini destekleyen kuruluş olan CNA Venetoziyaret edilerek temaslarda bulunuldu.  
Kahramanmaraş altın ve mücevher merkezi projesi kapsamında İtalya’ya çalışma ziyareti düzenlendi!

Kahramanmaraş Sütçü İmam Üniversitesinin (KSÜ), Kahramanmaraş Kuyumcular Odası, Kahramanmaraş Ticaret ve Sanayi Odası (KMTSO) ve Doğu Akdeniz Kalkınma Ajansı (DOĞAKA) ile birlikte ortağı olduğu “Kahramanmaraş Altın ve Mücevher Merkezi” projesi kapsamında, 20-24 Eylül 2021 tarihlerinde, İtalya’ya çalışma ziyareti düzenlendi.


Avrupa Birliği ve Türkiye Cumhuriyeti tarafından ortaklaşa finanse edilen, Sanayi ve Teknoloji Bakanlığının Rekabetçi Sektörler Programı içerisinde desteklenen proje kapsamında, Avrupa’da kuyumculuğun kalbinin attığı Venedik, Vicenza, Valenza ve Milano şehirlerine düzenlenen çalışma ziyaretine, Üniversitemizi temsilen, Rektör Prof.Dr. Niyazi Can, Dr.Öğretim Üyesi Alaaddin Gündeş, Dr.Öğretim Üyesi Gökhan Ceyhan ve Öğretim Görevlisi Hakan Özger katılım sağladı.


Kahramanmaraş Kuyumcular Odası adına Yönetim Kurulu Başkanı Hacı Mustafa Öz’ün, Kahramanmaraş Ticaret ve Sanayi Odası adına Yönetim Kurulu Başkanı Şahin Balcıoğlu’nun ve Doğu Akdeniz Kalkınma Ajansı adına Kahramanmaraş Yatırım Destek Ofisi Uzmanı İbrahim Başar Saydam’ın katıldığı ziyaretin ilk gününde, Venedik’te butik üretim yapan atölyeler ve bölgenin KOBİ’lerini destekleyen kuruluş olan CNA Venetoziyaret edilerek temaslarda bulunuldu.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve fisiltihaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.