Kahramanmaraş’taki Kıbrıs gazileri Kıbrıs’a gitti!

YEREL HABERLER 08.11.2022 - 20:28, Güncelleme: 08.11.2022 - 20:28
 

Kahramanmaraş’taki Kıbrıs gazileri Kıbrıs’a gitti!

Kahramanmaraş'ta Kıbrıs gazilerinden oluşan ikinci kafile Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti’ne yolcu edildi. 30 kişilik kafile Kıbrıs’a ulaştı!

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi tarafından hayata geçirilen ‘Kıbrıs Hatıraları Yerinde Canlanıyor’ projesi kapsamında Kıbrıs gazilerinden oluşan ikinci kafile Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti’ne yolcu edildi.  Mayıs ayında ziyarete gönderilen 46 kişilik ilk kafilenin ardından şimdi de 30 kişilik ikinci kafile 48 yıl aranın ardından hatıralarını tekrardan canlandırmak üzere yavru vatanı ziyaret için yola çıktı.  Program hakkında konuşan Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye başkanı Hayrettin Güngör,“48 yıl sonra gazilerimizin tekrardan yavru vatana gitmesi ve anılarını tekrardan canlandırmaları için Büyükşehir Belediyemizin hayata geçirdiği proje kapsamında Kahramanmaraş’ımızdaki Kıbrıs gazilerimizin ikinci grubunu Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti’ne yolcu ediyoruz. İlk grubumuzu Mayıs ayında yolcu etmiştik. Gazilerimize hayırlı yolculuklar diliyorum. İnşallah 48 yıl aranın ardından tekrardan yavru vatanda hatıralarını canlandıracaklar.”ifadelerine yer verdi.   Türkiye Muharip Gaziler Derneği Kahramanmaraş Şube Başkanı Tayfun Özbek ise, “Savaştığımız yerleri 48 yıl aranın ardından tekrardan ziyaret edecek olmanın heyecanı içerisindeyiz. Bu heyecanı bizlere yaşatan Büyükşehir Belediye Başkanımız Hayrettin Güngör ve ekibine çok teşekkür ediyorum. Gerçekten çok heyecanlı ve gururluyuz.”dedi.
Kahramanmaraş'ta Kıbrıs gazilerinden oluşan ikinci kafile Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti’ne yolcu edildi. 30 kişilik kafile Kıbrıs’a ulaştı!

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi tarafından hayata geçirilen ‘Kıbrıs Hatıraları Yerinde Canlanıyor’ projesi kapsamında Kıbrıs gazilerinden oluşan ikinci kafile Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti’ne yolcu edildi. 

Mayıs ayında ziyarete gönderilen 46 kişilik ilk kafilenin ardından şimdi de 30 kişilik ikinci kafile 48 yıl aranın ardından hatıralarını tekrardan canlandırmak üzere yavru vatanı ziyaret için yola çıktı. 

Program hakkında konuşan Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye başkanı Hayrettin Güngör,“48 yıl sonra gazilerimizin tekrardan yavru vatana gitmesi ve anılarını tekrardan canlandırmaları için Büyükşehir Belediyemizin hayata geçirdiği proje kapsamında Kahramanmaraş’ımızdaki Kıbrıs gazilerimizin ikinci grubunu Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti’ne yolcu ediyoruz. İlk grubumuzu Mayıs ayında yolcu etmiştik. Gazilerimize hayırlı yolculuklar diliyorum. İnşallah 48 yıl aranın ardından tekrardan yavru vatanda hatıralarını canlandıracaklar.”ifadelerine yer verdi.  

Türkiye Muharip Gaziler Derneği Kahramanmaraş Şube Başkanı Tayfun Özbek ise, “Savaştığımız yerleri 48 yıl aranın ardından tekrardan ziyaret edecek olmanın heyecanı içerisindeyiz. Bu heyecanı bizlere yaşatan Büyükşehir Belediye Başkanımız Hayrettin Güngör ve ekibine çok teşekkür ediyorum. Gerçekten çok heyecanlı ve gururluyuz.”dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve fisiltihaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.