Kahramanmaraş'taki Kadınlar O Annelere Destek Verdi!

25.09.2019 - 15:11, Güncelleme: 30.06.2021 - 18:34
 

Kahramanmaraş'taki Kadınlar O Annelere Destek Verdi!

Kahramanmaraş'taki bir grup kadın, Diyarbakır'da evlatları için HDP il binası önünde nöbet tutan annelere destek verdi.

Kahramanmaraş'ta bazı sivil toplum kuruluşları Demokrasi Meydanı'nda basın açıklaması yaptı.     Sivil toplum kuruluşları adına konuşan Zeynep Kahveci, “23 gündür Diyarbakır'da yeni annelerin katılımıyla büyüyen bu sessiz çığlık dünya üzerindeki terörün tümüne 'dur' diye haykıran bir sese dönüştü. İnanıyoruz ki azim ve sesini yükselten kadınlar, terör örgütlerinin hain emelleri için Fırat ve Dicle'nin kuzularının kurban edilmese izin vermeyecektir.     Duyduğumuz, yeter artık feryadına destek vermek, safları sıklaştırmak, bir ve beraber olduğumuzu göstermek, evlatlarımıza ve geleceğimize sahip çıkmak hepimizin vicdani borcudur.”dedi.  
Kahramanmaraş'taki bir grup kadın, Diyarbakır'da evlatları için HDP il binası önünde nöbet tutan annelere destek verdi.

Kahramanmaraş'ta bazı sivil toplum kuruluşları Demokrasi Meydanı'nda basın açıklaması yaptı.

 

 

Sivil toplum kuruluşları adına konuşan Zeynep Kahveci, “23 gündür Diyarbakır'da yeni annelerin katılımıyla büyüyen bu sessiz çığlık dünya üzerindeki terörün tümüne 'dur' diye haykıran bir sese dönüştü. İnanıyoruz ki azim ve sesini yükselten kadınlar, terör örgütlerinin hain emelleri için Fırat ve Dicle'nin kuzularının kurban edilmese izin vermeyecektir.

 

 

Duyduğumuz, yeter artık feryadına destek vermek, safları sıklaştırmak, bir ve beraber olduğumuzu göstermek, evlatlarımıza ve geleceğimize sahip çıkmak hepimizin vicdani borcudur.”dedi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve fisiltihaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.