Kahramanmaraş’ta Türkülerle Muhabbet konseri!

YEREL HABERLER 07.01.2023 - 16:46, Güncelleme: 07.01.2023 - 16:46
 

Kahramanmaraş’ta Türkülerle Muhabbet konseri!

Kahramanmaraş’ta Hatice Gökçeli ve Süleyman Güçlü, Anadolu’nun farklı yörelerinden sevilen parçaları müzikseverler için seslendirdi.

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi, kültür sanat etkinlikleri kapsamında birbirinden eğlenceli programları vatandaşlarla buluşturmayı sürdürüyor. Ocak ayı etkinlikleri kapsamında Türkülerle Muhabbet temalı konser düzenlendi. Mehmet Akif Ersoy Kültür Merkezi’nde gerçekleştirilen konserde Türk Halk Müziği Sanatçısı Hatice Gökçeli ve Süleyman Güçlü; Salında Gel, Firari, Ah Yalan Dünya, Yolcu, Mihriban, Sağım Yalan Solum Yalan, Gönlüm Ataşlara Yandı Gidiyor, İğdeli Yar, Bahçe Duvarından Aştım gibi dillere pelesenk olmuş eserleri Kahramanmaraşlı müzikseverler için seslendirdi. Yoğun katılımın olduğu konserde müzikseverler de alkışla ritim tutarak ve oyun oynayarak geceye renk kattı. Sanatçı Hatice Gökçeli ve Süleyman Güçlü ile saz heyeti konserde dakikalarca katılımcılardan alkış aldı. Etkinlikten duyduğu memnuniyeti belirten müzikseverler, Büyükşehir Belediye Başkanı Hayrettin Güngör’e teşekkür etti. Program, Büyükşehir Belediyesi Kültür Spor ve Turizm Dairesi Başkanı Duran Doğan’ın sanatçılara çiçek takdimiyle noktalandı.
Kahramanmaraş’ta Hatice Gökçeli ve Süleyman Güçlü, Anadolu’nun farklı yörelerinden sevilen parçaları müzikseverler için seslendirdi.

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi, kültür sanat etkinlikleri kapsamında birbirinden eğlenceli programları vatandaşlarla buluşturmayı sürdürüyor.

Ocak ayı etkinlikleri kapsamında Türkülerle Muhabbet temalı konser düzenlendi. Mehmet Akif Ersoy Kültür Merkezi’nde gerçekleştirilen konserde Türk Halk Müziği Sanatçısı Hatice Gökçeli ve Süleyman Güçlü; Salında Gel, Firari, Ah Yalan Dünya, Yolcu, Mihriban, Sağım Yalan Solum Yalan, Gönlüm Ataşlara Yandı Gidiyor, İğdeli Yar, Bahçe Duvarından Aştım gibi dillere pelesenk olmuş eserleri Kahramanmaraşlı müzikseverler için seslendirdi.

Yoğun katılımın olduğu konserde müzikseverler de alkışla ritim tutarak ve oyun oynayarak geceye renk kattı. Sanatçı Hatice Gökçeli ve Süleyman Güçlü ile saz heyeti konserde dakikalarca katılımcılardan alkış aldı.

Etkinlikten duyduğu memnuniyeti belirten müzikseverler, Büyükşehir Belediye Başkanı Hayrettin Güngör’e teşekkür etti. Program, Büyükşehir Belediyesi Kültür Spor ve Turizm Dairesi Başkanı Duran Doğan’ın sanatçılara çiçek takdimiyle noktalandı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve fisiltihaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.