Kahramanmaraş'ta Sevilen İlçe Milli Eğitim Müdürü Emekli Oldu!

AKTÜEL 08.03.2024 - 21:44, Güncelleme: 08.03.2024 - 21:44
 

Kahramanmaraş'ta Sevilen İlçe Milli Eğitim Müdürü Emekli Oldu!

Kahramanmaraş'ta vatandaşların gönlüne girmeyi başaran Onikişubat İlçe Milli Eğitim müdürü Enver Gökşen emekliliğe ayrıldı.

Gökşen, sosyal medya hesabındna veda mesajı yayımladı.  İşte Enver Gökşen'in o mesajı:  "1982 yılında öğretmen olarak başladığım devlet memurluğu görevinden 07 Mart 2024 tarihi itibari ile emekli olarak ayrıldım. Bu süre içerisinde beraber çalışmaktan şeref duyduğum mesai arkadaşlarıma sayın il-ilçe müdür ve şube müdürlerime sayın kaymakamlarımıza okul yönetici ve öğretmenlerimize diğer personellerimize tanıdığım tüm dostlarıma teşekkür ediyorum varsa bir hakkım sizlere helal olsun sizlerden de helalllik istiyorum güzel günlerde görüşmek ümidiyle kalın sağlıcakla inşallah."
Kahramanmaraş'ta vatandaşların gönlüne girmeyi başaran Onikişubat İlçe Milli Eğitim müdürü Enver Gökşen emekliliğe ayrıldı.

Gökşen, sosyal medya hesabındna veda mesajı yayımladı. 

İşte Enver Gökşen'in o mesajı: 

"1982 yılında öğretmen olarak başladığım devlet memurluğu görevinden 07 Mart 2024 tarihi itibari ile emekli olarak ayrıldım.

Bu süre içerisinde beraber çalışmaktan şeref duyduğum mesai arkadaşlarıma sayın il-ilçe müdür ve şube müdürlerime sayın kaymakamlarımıza okul yönetici ve öğretmenlerimize diğer personellerimize tanıdığım tüm dostlarıma teşekkür ediyorum varsa bir hakkım sizlere helal olsun sizlerden de helalllik istiyorum güzel günlerde görüşmek ümidiyle kalın sağlıcakla inşallah."

K.Maraş HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve fisiltihaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.