Kahramanmaraş'ta Seralar Çifçilerin Yüzünü Güldürdü!

EKONOMİ 19.08.2023 - 12:41, Güncelleme: 19.08.2023 - 12:41
 

Kahramanmaraş'ta Seralar Çifçilerin Yüzünü Güldürdü!

Kahramanmaraş Kabzımallar ve Komisyoncular Odası Başkanı Halit Orhan, Deprem sonrası şehirdeki seraların çiftçilerin yüzünü güldürdüğünü söyledi.

fisiltihaber.com.tr'ye konuşan Başkan Orhan, "Şehrimiz üretim merkezi olduğu için ürünlerimizi şehrimizin dışında Osmaniye, Kayseri, Adıyaman, Malatya, Van, Muş gibi illerimize  gönderdik."dedi  İşte Halit Orhan'ın o açıklaması:  ZOR GÜNLER GERİDE KALDI! "11 ilimiz asrın felaketini yaşadı. Tabiki şehrimiz burada çok fazla zarar gördü. Çok zor süreçler yaşadık ama şükürler olsun o zor günler artık geride kaldı.  Depremde hayatını kaybeden vatandaşlara Allah'tan rahmet kalanlara başsağlığı yaralılarımıza acil şifalar diliyoruz.  2'İNCİ HAFTA'DA HAL'İMİZ AKTİFDİ! Depremin ikinci haftasında esnaflarımızla iletişime geçerek HAL'imizi aktif hale getirdik. Şehrimize hizmet etmeye devam ettik. Çünkü hayat bir şekilde devam etmek zorundaydı. Herkes depremzedeler için seferber oldu. Bu süreçte tüm hayırseverlere teşekkür ediyoruz. HAL'de depremin ilk sürecinde ürünleri maliyetine verdik. Elimizden geldiği kadarıyla vatandaşlarımıza hizmet etmeye çalıştık. Esnafımız hiç bir talepte bulunmadı. Destek için kimseyi rahatsız etmedi. Devletimizden Allah razı olsun.   Herkes elini taşının altına koyması gerekiyor. Çünkü bu memleket böyle ayağa kalkar.  HAL'İMİZ ESKİSİNDEN DAHA İYİ OLACAK! Hal'imizde şuanda yıkık bir yerimiz yok. 8 iş yerimiz ağır hasarlı. Büyükşehir belediyemizle birlikte iletişim halindeyiz. Ya güçlendirme yapılacak yada konteyner yapılacak. Komple yenilemede gündemde. Hal'imizi eskisi gibi faal bir duruma getireceğiz. Şuan akif ibir şekilde çalışmalarımız yürütüyoruz. Yaz mevsimindeyiz Kahramanmaraş bir üretim merkezi. Üretimle ilgili bir problemimiz yok. Fiyatlarımız normal, bulunmayan bir ürümüz yok. Her yıl sattığımız gibi ürünlerimizi satıyoruz. Tabiki bilindiği üzere girdi maliyetleri artıyor. Buda ister istermez fiyatlarımıza yansıyor. Ticaretimizde bir sıknıtımız yok. Bizler şehrimiz terk edip başka bir şehre gidemeyiz.  SERALAR ÇOK VERİMLİYDİ! Şehrimizdeki seralar bu yıl çok verimliydi. hem çiftçimiz memnun hem alan memnun. Şehrimiz üretim merkezi olduğu için ürünlerimizi şehrimizin dışında Osmaniye, Kayseri, Adıyaman, Malatya, Van, Muş gibi illerimize domates gönderdik. Çokta kaliteli ürünler çıktı. Bu şehrimizin sıkıntı sürecinde sevindirici bir olay. Çiftçilerimiz eline sağlık." 
Kahramanmaraş Kabzımallar ve Komisyoncular Odası Başkanı Halit Orhan, Deprem sonrası şehirdeki seraların çiftçilerin yüzünü güldürdüğünü söyledi.

fisiltihaber.com.tr'ye konuşan Başkan Orhan, "Şehrimiz üretim merkezi olduğu için ürünlerimizi şehrimizin dışında Osmaniye, Kayseri, Adıyaman, Malatya, Van, Muş gibi illerimize  gönderdik."dedi 

İşte Halit Orhan'ın o açıklaması: 

ZOR GÜNLER GERİDE KALDI!

"11 ilimiz asrın felaketini yaşadı. Tabiki şehrimiz burada çok fazla zarar gördü. Çok zor süreçler yaşadık ama şükürler olsun o zor günler artık geride kaldı.  Depremde hayatını kaybeden vatandaşlara Allah'tan rahmet kalanlara başsağlığı yaralılarımıza acil şifalar diliyoruz. 

2'İNCİ HAFTA'DA HAL'İMİZ AKTİFDİ!

Depremin ikinci haftasında esnaflarımızla iletişime geçerek HAL'imizi aktif hale getirdik. Şehrimize hizmet etmeye devam ettik. Çünkü hayat bir şekilde devam etmek zorundaydı. Herkes depremzedeler için seferber oldu. Bu süreçte tüm hayırseverlere teşekkür ediyoruz. HAL'de depremin ilk sürecinde ürünleri maliyetine verdik. Elimizden geldiği kadarıyla vatandaşlarımıza hizmet etmeye çalıştık. Esnafımız hiç bir talepte bulunmadı. Destek için kimseyi rahatsız etmedi. Devletimizden Allah razı olsun.   Herkes elini taşının altına koyması gerekiyor. Çünkü bu memleket böyle ayağa kalkar. 

HAL'İMİZ ESKİSİNDEN DAHA İYİ OLACAK!

Hal'imizde şuanda yıkık bir yerimiz yok. 8 iş yerimiz ağır hasarlı. Büyükşehir belediyemizle birlikte iletişim halindeyiz. Ya güçlendirme yapılacak yada konteyner yapılacak. Komple yenilemede gündemde. Hal'imizi eskisi gibi faal bir duruma getireceğiz. Şuan akif ibir şekilde çalışmalarımız yürütüyoruz.

Yaz mevsimindeyiz Kahramanmaraş bir üretim merkezi. Üretimle ilgili bir problemimiz yok. Fiyatlarımız normal, bulunmayan bir ürümüz yok. Her yıl sattığımız gibi ürünlerimizi satıyoruz. Tabiki bilindiği üzere girdi maliyetleri artıyor. Buda ister istermez fiyatlarımıza yansıyor. Ticaretimizde bir sıknıtımız yok. Bizler şehrimiz terk edip başka bir şehre gidemeyiz. 

SERALAR ÇOK VERİMLİYDİ!

Şehrimizdeki seralar bu yıl çok verimliydi. hem çiftçimiz memnun hem alan memnun. Şehrimiz üretim merkezi olduğu için ürünlerimizi şehrimizin dışında Osmaniye, Kayseri, Adıyaman, Malatya, Van, Muş gibi illerimize domates gönderdik. Çokta kaliteli ürünler çıktı. Bu şehrimizin sıkıntı sürecinde sevindirici bir olay. Çiftçilerimiz eline sağlık." 

K.Maraş HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve fisiltihaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.