Kahramanmaraş'ta Piazza AVM’in açılacağı tarih belli oldu!

11.05.2020 - 12:23, Güncelleme: 30.06.2021 - 18:34
 

Kahramanmaraş'ta Piazza AVM’in açılacağı tarih belli oldu!

Kahramanmaraş'ta bulunan Piazza AVM'nin kapılarını açacağı tarih belli oldu.

Hükümetin açıkladığı ‘normalleşme’ adımları kapsamında bugün itibarıyla AVM’lerin açılması beklenirken, Kahramanmaraş'ta bulunan Piazza AVM, aldığı kararla 1 Haziran 2020’den önce açılmayacağını duyurdu.   Kentin en eski AVM’lerinden biri olan Kahramanmaraş Piazza AVM'nin 10 Mayıs günü resmi Instagram hesabından paylaşılan duyuruyla, 1 Haziran 2020’den önce kapılarını açmayacağı kaydedildi.   Yapılan açıklamada; Yeniden buluşacağımız gün için sabırsızlanıyor ve üst düzey önlemler için hazırlanıyoruz" ifadeleri kullanıldı.
Kahramanmaraş'ta bulunan Piazza AVM'nin kapılarını açacağı tarih belli oldu.

Hükümetin açıkladığı ‘normalleşme’ adımları kapsamında bugün itibarıyla AVM’lerin açılması beklenirken, Kahramanmaraş'ta bulunan Piazza AVM, aldığı kararla 1 Haziran 2020’den önce açılmayacağını duyurdu.

 

Kentin en eski AVM’lerinden biri olan Kahramanmaraş Piazza AVM'nin 10 Mayıs günü resmi Instagram hesabından paylaşılan duyuruyla, 1 Haziran 2020’den önce kapılarını açmayacağı kaydedildi.

 

Yapılan açıklamada; Yeniden buluşacağımız gün için sabırsızlanıyor ve üst düzey önlemler için hazırlanıyoruz" ifadeleri kullanıldı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve fisiltihaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.