Kahramanmaraş’ta Okul kantinlerinde fiyat tarifesi belli oldu!

EĞİTİM 18.09.2023 - 19:51, Güncelleme: 27.09.2023 - 19:22
 

Kahramanmaraş’ta Okul kantinlerinde fiyat tarifesi belli oldu!

Kahramanmaraş’ta 2023-2024 Eğitim Öğretim yılı için okul kantinlerinde fiyat tarifesi belli oldu. İşte detaylar…

Kahramanmaraş’ta 2023-2024 Eğitim Öğretim yılı için okul kantinlerinde fiyat tarifesi belli oldu. İşte detaylar… fisiltihaber.com.tr ‘ye konuşan Kahramanmaraş Bakkallar, Bayiler, Şekerciler ve Kantinciler Odası Başkanı Şeref Özsoy, 2023-2024 eğitim öğretim yılı için okul kantinlerinde fiyat tarifesinin belli olduğunu söyledi. Özsoy, Yeni eğitim öğretim yılının öğrencilere ve öğretmenlere başarı getirmesini temennisinde bulundu. Fiyatları minimum seviye’de tutmaya çalıştık! Şeref Özsoy,“Fiyat değişikliğinden dolayı kantinlerimizde bundan etkileniyor. Kahramanmaraş dışındaki kantinlerde ciddi oranda fiyatların arttığını biliyoruz. Ama biz bunu her iki tarafı da gözeterek fiyatları minimumda tutmaya gayret gösterdik. Bu fiyat listemizde aşağıya satabilirler ama yüksek fiyata satamazlar. Yeni listemizin hayırlı uğurlu olmasını diliyorum. 105 okulumuza yönetim kurulu üyelerimizden arkadaşlarımızdan görevlendirdik. Çünkü biz geleceğimiz olan çocuklarımızı önemsiyoruz. Her şeyin başının eğitimden geçtiğini biliyoruz. Eğitim evden başlar. Burada velilere de çok iş düşüyor. Çocuğunun ne yaptığını takip etmesi gerekiyor.”ifadelerine yer verdi.   İşte Okul kantinlerinin fiyat listesi:    
Kahramanmaraş’ta 2023-2024 Eğitim Öğretim yılı için okul kantinlerinde fiyat tarifesi belli oldu. İşte detaylar…

Kahramanmaraş’ta 2023-2024 Eğitim Öğretim yılı için okul kantinlerinde fiyat tarifesi belli oldu. İşte detaylar…

fisiltihaber.com.tr ‘ye konuşan Kahramanmaraş Bakkallar, Bayiler, Şekerciler ve Kantinciler Odası Başkanı Şeref Özsoy, 2023-2024 eğitim öğretim yılı için okul kantinlerinde fiyat tarifesinin belli olduğunu söyledi.

Özsoy, Yeni eğitim öğretim yılının öğrencilere ve öğretmenlere başarı getirmesini temennisinde bulundu.

Fiyatları minimum seviye’de tutmaya çalıştık!

Şeref Özsoy,“Fiyat değişikliğinden dolayı kantinlerimizde bundan etkileniyor. Kahramanmaraş dışındaki kantinlerde ciddi oranda fiyatların arttığını biliyoruz. Ama biz bunu her iki tarafı da gözeterek fiyatları minimumda tutmaya gayret gösterdik. Bu fiyat listemizde aşağıya satabilirler ama yüksek fiyata satamazlar. Yeni listemizin hayırlı uğurlu olmasını diliyorum.

105 okulumuza yönetim kurulu üyelerimizden arkadaşlarımızdan görevlendirdik. Çünkü biz geleceğimiz olan çocuklarımızı önemsiyoruz. Her şeyin başının eğitimden geçtiğini biliyoruz. Eğitim evden başlar. Burada velilere de çok iş düşüyor. Çocuğunun ne yaptığını takip etmesi gerekiyor.”ifadelerine yer verdi.  

İşte Okul kantinlerinin fiyat listesi:

 

 

K.Maraş HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve fisiltihaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.