Kahramanmaraş'ta normalleşme ne zaman olacak?

GÜNDEM 21.07.2023 - 17:42, Güncelleme: 21.07.2023 - 18:10
 

Kahramanmaraş'ta normalleşme ne zaman olacak?

Güngör," 5 yıl sonra şehrimizde hem coğrafyasıyla hem kültürüyle hem bu dönüşümleriyle çok önemli bir yol katetmiş olacağız." dedi.

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkanı Hayrettin Güngör," 5 yıl sonra şehrimizde hem coğrafyasıyla hem kültürüyle hem bu dönüşümleriyle çok önemli bir yol katetmiş olacağız."dedi. Başkan Güngör, Şehirde devam eden konut çalışmaları hakkında konuştu. İşte Güngör'ün o açıklaması:   "6 Şubat tarihinde 2 büyük depremle karşı karşıya kaldık ve çok büyük yıkım yaşadık. Şehrimizde yoğun bir çalışma var. Belirli bir süre dahilinde etap etap çalışmalar tamamlanacak.   Çalışmalar sağlıklı ilerliyor! Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan bir yıl içerisinde konutların vatandaşlara teslim edilmeye başlayacağını söyledi. Bu süreç sağlıklı bir şekile ilerliyor. Köy evlerinde teslimlerde yapıldı. Şuan bitme aşamasında devam eden ihalesi yapılan TOKİ konutları devam ediyor. 5 Yıl Sonra Çok Farklı Olacak! 1 yıl içerisinde büyük çoğunlukla hedeflere ulaşmış 2 yıl içerisinde çok daha belirgin şeyler görünecek. İnşallah 5 yıl sonra şehrimizde hem coğrafyasıyla hem kültürüyle hem bu dönüşümleriyle çok önemli bir yol katetmiş olacağız." haber merkezi  
Güngör," 5 yıl sonra şehrimizde hem coğrafyasıyla hem kültürüyle hem bu dönüşümleriyle çok önemli bir yol katetmiş olacağız." dedi.

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkanı Hayrettin Güngör," 5 yıl sonra şehrimizde hem coğrafyasıyla hem kültürüyle hem bu dönüşümleriyle çok önemli bir yol katetmiş olacağız."dedi.

Başkan Güngör, Şehirde devam eden konut çalışmaları hakkında konuştu.

İşte Güngör'ün o açıklaması:   "6 Şubat tarihinde 2 büyük depremle karşı karşıya kaldık ve çok büyük yıkım yaşadık. Şehrimizde yoğun bir çalışma var. Belirli bir süre dahilinde etap etap çalışmalar tamamlanacak.  

Çalışmalar sağlıklı ilerliyor!

Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan bir yıl içerisinde konutların vatandaşlara teslim edilmeye başlayacağını söyledi. Bu süreç sağlıklı bir şekile ilerliyor. Köy evlerinde teslimlerde yapıldı. Şuan bitme aşamasında devam eden ihalesi yapılan TOKİ konutları devam ediyor.

5 Yıl Sonra Çok Farklı Olacak!

1 yıl içerisinde büyük çoğunlukla hedeflere ulaşmış 2 yıl içerisinde çok daha belirgin şeyler görünecek. İnşallah 5 yıl sonra şehrimizde hem coğrafyasıyla hem kültürüyle hem bu dönüşümleriyle çok önemli bir yol katetmiş olacağız."

haber merkezi

 

K.Maraş HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve fisiltihaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.