Kahramanmaraş’ta Koop bakkal projesine yoğun ilgi!

YEREL HABERLER 09.01.2023 - 20:56, Güncelleme: 13.01.2023 - 18:02
 

Kahramanmaraş’ta Koop bakkal projesine yoğun ilgi!

Kahramanmaraş Bakkallar Bayiler Şekerciler ve Kantinciler Odası başkanı Şeref Özsoy, Koop bakkal projesinin yoğun ilgi gördüğünü söyledi.

fisiltihaber.com.tr ’ye konuşan Başkan Özsoy, Kahramanmaraş’ta Koop Bakkal başvuruların 15 Aralık 2022 tarihi itibarıyla sona erdiğini vurguladı.  Özsoy, “Koop Bakkal projesine şehrimizden 100’e yakın başvuru oldu. Bu başvuruların hepsi hak sahibi olamayacak, bu başvurular arasından değerlendirme sonucu hak sahipleri belli olacak.”dedi. En kısa sürede faaliyete geçecek! Zincir marketlerle rekabet edebilme adına bu projenin önemli olduğuna değinen Özsoy,“Koop Bakkal’da 600’e yakın ürün çeşidi olacak. Ürün fiyatlarının şube sayılarının artmasıyla daha da aşağıya düşeceğini düşünüyorum. Şehrimizde yoğun bir ilgi gördü. İlgi ve alakalarından dolayı üyelerimize teşekkür ediyorum. Bu proje en geç şehrimize 2023 yılının ilk 6 ayı içerisinde gelmiş olacak. Yani bu tarihe kadar tüm ile ve ilçelerde hayata geçmiş olacak.  Bu projeden faydalanmak isteyenler herhangi bir şekilde ücret ödemeyecekler.” Dedi.  
Kahramanmaraş Bakkallar Bayiler Şekerciler ve Kantinciler Odası başkanı Şeref Özsoy, Koop bakkal projesinin yoğun ilgi gördüğünü söyledi.

fisiltihaber.com.tr ’ye konuşan Başkan Özsoy, Kahramanmaraş’ta Koop Bakkal başvuruların 15 Aralık 2022 tarihi itibarıyla sona erdiğini vurguladı. 

Özsoy, “Koop Bakkal projesine şehrimizden 100’e yakın başvuru oldu. Bu başvuruların hepsi hak sahibi olamayacak, bu başvurular arasından değerlendirme sonucu hak sahipleri belli olacak.”dedi.

En kısa sürede faaliyete geçecek!

Zincir marketlerle rekabet edebilme adına bu projenin önemli olduğuna değinen Özsoy,“Koop Bakkal’da 600’e yakın ürün çeşidi olacak. Ürün fiyatlarının şube sayılarının artmasıyla daha da aşağıya düşeceğini düşünüyorum.

Şehrimizde yoğun bir ilgi gördü. İlgi ve alakalarından dolayı üyelerimize teşekkür ediyorum. Bu proje en geç şehrimize 2023 yılının ilk 6 ayı içerisinde gelmiş olacak. Yani bu tarihe kadar tüm ile ve ilçelerde hayata geçmiş olacak.  Bu projeden faydalanmak isteyenler herhangi bir şekilde ücret ödemeyecekler.” Dedi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve fisiltihaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.