Kahramanmaraş'ta konut açığı nasıl kapatılacak?

EKONOMİ 20.07.2023 - 18:58, Güncelleme: 24.07.2023 - 17:03
 

Kahramanmaraş'ta konut açığı nasıl kapatılacak?

dogrufiyat.net Gayrimenkul uzmanı Faruk Koska, Şehirdeki konut sorunu hakkında fisiltihaber.com.tr 'ye konuştu.

Koska, "Arz ve talep dengesi alt üst olmuş durumda. bu böyle gidemez gitmemeli." dedi. İşte Faruk Koska'nın o açıklaması: "  Gayrimenkul sektöründe konut açığı çok fazla. Şehirde konut sıkıntısı hat safalara çıkmış durumda.  VATANDAŞLAR KONTEYNER'E MUHTAÇ KALIYOR! Halkımız konut bulamadığı için yada konut kiraları çok fazla olduğu için konteynerleri tercih ediyorlar. Çok fazla ihtiyaç var. 6 bin Tl'den 30 bin TL'ye kadar kiralık konut var ve bunun yanında ev sahipleri kira bedellerini yıllık peşin istiyorlar. SORUNUN ÇÖZÜLMESİ GEREKİYOR!  Bu konut sıkıntısının biran önce çözülmesi gerekiyor. Arz ve talep dengesi alt üst olmuş durumda. bu böyle gidemez gitmemeli." haber merkezi   
dogrufiyat.net Gayrimenkul uzmanı Faruk Koska, Şehirdeki konut sorunu hakkında fisiltihaber.com.tr 'ye konuştu.

Koska, "Arz ve talep dengesi alt üst olmuş durumda. bu böyle gidemez gitmemeli." dedi.

İşte Faruk Koska'nın o açıklaması: " 

Gayrimenkul sektöründe konut açığı çok fazla. Şehirde konut sıkıntısı hat safalara çıkmış durumda. 

VATANDAŞLAR KONTEYNER'E MUHTAÇ KALIYOR!

Halkımız konut bulamadığı için yada konut kiraları çok fazla olduğu için konteynerleri tercih ediyorlar. Çok fazla ihtiyaç var. 6 bin Tl'den 30 bin TL'ye kadar kiralık konut var ve bunun yanında ev sahipleri kira bedellerini yıllık peşin istiyorlar.

SORUNUN ÇÖZÜLMESİ GEREKİYOR!

 Bu konut sıkıntısının biran önce çözülmesi gerekiyor. Arz ve talep dengesi alt üst olmuş durumda. bu böyle gidemez gitmemeli."
haber merkezi 

 

K.Maraş HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve fisiltihaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.