Kahramanmaraş’ta intihar girişimi! Nedeni çok farklı!

GÜNDEM 29.01.2023 - 17:13, Güncelleme: 30.01.2023 - 21:47
 

Kahramanmaraş’ta intihar girişimi! Nedeni çok farklı!

Kahramanmaraş’ta 30’lu yaşlarındaki bir vatandaş eşinden ayrıldığı için binanın çatısına çıkarak intihara kalkıştı. İşte detaylar…

Kahramanmaraş Dulkadiroğlu ilçesinde bulunan Karacasu TOKİ'lerde intihar girişimi. Edindiğimiz bilgiye göre bugün akşam saatlerinde  binanın çatısına çıkan 30'lu yaşlarındaki bir vatandaş eşinden ayrıldığı için intihara kalkıştığı iddia edildi. Bölgede polis ve itfaiye ekipleri güvenlik önlemlerini aldı. Daha öncede intihar girişimi olmuş! Eşinden ayrıldığı için intihara kalkışan vatandaşın daha öncede aynı nedenden dolayı intihara kalkıştığı belirtildi.  
Kahramanmaraş’ta 30’lu yaşlarındaki bir vatandaş eşinden ayrıldığı için binanın çatısına çıkarak intihara kalkıştı. İşte detaylar…

Kahramanmaraş Dulkadiroğlu ilçesinde bulunan Karacasu TOKİ'lerde intihar girişimi. Edindiğimiz bilgiye göre bugün akşam saatlerinde  binanın çatısına çıkan 30'lu yaşlarındaki bir vatandaş eşinden ayrıldığı için intihara kalkıştığı iddia edildi.

Bölgede polis ve itfaiye ekipleri güvenlik önlemlerini aldı.

Daha öncede intihar girişimi olmuş!

Eşinden ayrıldığı için intihara kalkışan vatandaşın daha öncede aynı nedenden dolayı intihara kalkıştığı belirtildi.

 

K.Maraş HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve fisiltihaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.