Kahramanmaraş’ta İlk Mozaik Sergisi!

KÜLTÜR 24.12.2019 - 17:37, Güncelleme: 30.06.2021 - 18:34
 

Kahramanmaraş’ta İlk Mozaik Sergisi!

Büyükşehir Belediye Başkanı Hayrettin Güngör, Kahramanmaraş Olgunlaşma Enstitüsü’nce ilk defa açılan Mozaik Sergisi’ne katıldı.

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkanı Hayrettin Güngör, Kahramanmaraş Olgunlaşma Enstitüsü tarafından ilk defa açılan Mozaik Sergisi’nin açılışına katıldı.   Kahramanmaraş Olgunlaşma Enstitüsü tarafından Kahramanmaraş Arkeoloji Müzesi Sergi Salonu’nda açılan küçük, üç boyutlu ve birbirine benzemeyen taşlarla icra edilen mozaik sanatının dünyadaki en işçilikli olarak tasarlanan Mozaik Sergisi 27 Aralık Cuma gününe kadar açık kalacak.  
Büyükşehir Belediye Başkanı Hayrettin Güngör, Kahramanmaraş Olgunlaşma Enstitüsü’nce ilk defa açılan Mozaik Sergisi’ne katıldı.

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkanı Hayrettin Güngör, Kahramanmaraş Olgunlaşma Enstitüsü tarafından ilk defa açılan Mozaik Sergisi’nin açılışına katıldı.

 

Kahramanmaraş Olgunlaşma Enstitüsü tarafından Kahramanmaraş Arkeoloji Müzesi Sergi Salonu’nda açılan küçük, üç boyutlu ve birbirine benzemeyen taşlarla icra edilen mozaik sanatının dünyadaki en işçilikli olarak tasarlanan Mozaik Sergisi 27 Aralık Cuma gününe kadar açık kalacak.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve fisiltihaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.