Kahramanmaraş’ta iki mahallede karantina devam ediyor!

GÜNDEM 12.04.2020 - 17:03, Güncelleme: 30.06.2021 - 18:34
 

Kahramanmaraş’ta iki mahallede karantina devam ediyor!

Korona virüs tüm Türkiye’de etkisini gösterirken Kahramanmaraş’ta da iki mahalle geçtiğimiz günlerde covid-19 nedeniyle karantinaya alınmıştı. O iki mahallemizde karantina devam ediyor.

Hangi mahalleler karantina da?   Dulkadiroğlu ilçe merkezine 28 kilometre uzaklıkta olan Doğanlıkarahasan Mahallesi’nde bir kişi covid-19 nedeniyle hayatını kaybetti. Vefat eden kişinin eşi  de hastanede tedavi altına alındı. Bunun üzerine Dulkadiroğlu İlçe Hıfzıssıhha Kurulu, Doğanlıkarahasan Mahallesi’nin karantina altına alınmasına karar verilmişti.   Ayıca Göksun İlçe merkezinden 5 kilometre uzaklıkta bulunan Ortatepe Mahallesi’nde oturan bir kişinin koronavirüs testi pozitif çıkması ve hastanede tedavisine başlanması sonrası görüştüğü kişilerde  yapılan testlerin bazılarının pozitif çıkması üzerine Göksun İlçe Hıfzıssıhha Kurulu’nca Ortatepe Mahallesi’nin karantina altına alınmasına karar verilmişti.  
Korona virüs tüm Türkiye’de etkisini gösterirken Kahramanmaraş’ta da iki mahalle geçtiğimiz günlerde covid-19 nedeniyle karantinaya alınmıştı. O iki mahallemizde karantina devam ediyor.

Hangi mahalleler karantina da?

 

Dulkadiroğlu ilçe merkezine 28 kilometre uzaklıkta olan Doğanlıkarahasan Mahallesi’nde bir kişi covid-19 nedeniyle hayatını kaybetti. Vefat eden kişinin eşi  de hastanede tedavi altına alındı. Bunun üzerine Dulkadiroğlu İlçe Hıfzıssıhha Kurulu, Doğanlıkarahasan Mahallesi’nin karantina altına alınmasına karar verilmişti.

 

Ayıca Göksun İlçe merkezinden 5 kilometre uzaklıkta bulunan Ortatepe Mahallesi’nde oturan bir kişinin koronavirüs testi pozitif çıkması ve hastanede tedavisine başlanması sonrası görüştüğü kişilerde  yapılan testlerin bazılarının pozitif çıkması üzerine Göksun İlçe Hıfzıssıhha Kurulu’nca Ortatepe Mahallesi’nin karantina altına alınmasına karar verilmişti.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve fisiltihaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.