Kahramanmaraş’ta Ehliyet Almak İsteyenlere Müjde!

EKONOMİ 19.11.2019 - 08:47, Güncelleme: 30.06.2021 - 18:34
 

Kahramanmaraş’ta Ehliyet Almak İsteyenlere Müjde!

Kahramanmaraş sürücü kursları derneğinin yapmış olduğu yeni çalışma ile ehliyet almak artık çok daha kolay olacak. Kasım ayında başlatılan uygulama ile ehliyet almak isteyenler aylık 100 TL taksitle bile ehliyet alabilecekler.

Türkiye finans bank ile sürücü kursları derneğinin yapmış olduğu anlaşma ile dileyen sürücü kurslarından ehliyetler için ihtiyaç kredisi çekebilecek.   Konu hakkında açıklamalarda bulunan Akdeniz sürücü kursları federasyon başkanı ve Kahramanmaraş sürücü kursları derneği başkanı Seyfi Moroğlu, “Ehliyet almak isteyen dar gelirli vatandaşları düşünerek bir çalışma yaptık. Yapmış olduğumuz bu çalışmanın çok verimli olacağını düşünüyorum.”dedi.   100 TL taksitle ehliyet!   Ehliyet almak isteyenlerin dilerse 100 TL taksitle alacaklarına dikkat çeken Moroğlu, “ Türkiye finans bankası ile güzel bir anlaşma yaptık. Artık ehliyet için kredi işlemleri sürücü kursları kendi yerlerinden yapmaktadırlar. Şehrimizdeki bütün sürücü kursları bu hizmeti vermektedir. Ehliyet almak istiyorum ama param yok diyenlere finans bank böyle bir ihtiyaç kredisiyle kolaylık sağlıyor. İsteyen vatandaşlar ayda 100 TL taksitle de ehliyet alabilecekler. Bu uygulama Kasım ayı itibarıyla başladı ve tüm il genelini kapsıyor.”diye konuştu.
Kahramanmaraş sürücü kursları derneğinin yapmış olduğu yeni çalışma ile ehliyet almak artık çok daha kolay olacak. Kasım ayında başlatılan uygulama ile ehliyet almak isteyenler aylık 100 TL taksitle bile ehliyet alabilecekler.

Türkiye finans bank ile sürücü kursları derneğinin yapmış olduğu anlaşma ile dileyen sürücü kurslarından ehliyetler için ihtiyaç kredisi çekebilecek.

 

Konu hakkında açıklamalarda bulunan Akdeniz sürücü kursları federasyon başkanı ve Kahramanmaraş sürücü kursları derneği başkanı Seyfi Moroğlu, “Ehliyet almak isteyen dar gelirli vatandaşları düşünerek bir çalışma yaptık. Yapmış olduğumuz bu çalışmanın çok verimli olacağını düşünüyorum.”dedi.

 

100 TL taksitle ehliyet!

 

Ehliyet almak isteyenlerin dilerse 100 TL taksitle alacaklarına dikkat çeken Moroğlu, “ Türkiye finans bankası ile güzel bir anlaşma yaptık. Artık ehliyet için kredi işlemleri sürücü kursları kendi yerlerinden yapmaktadırlar. Şehrimizdeki bütün sürücü kursları bu hizmeti vermektedir. Ehliyet almak istiyorum ama param yok diyenlere finans bank böyle bir ihtiyaç kredisiyle kolaylık sağlıyor. İsteyen vatandaşlar ayda 100 TL taksitle de ehliyet alabilecekler. Bu uygulama Kasım ayı itibarıyla başladı ve tüm il genelini kapsıyor.”diye konuştu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve fisiltihaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.