Kahramanmaraş’ta Depremde Zarar Gören Su Hatlarını Onarılıyor

AKTÜEL 13.02.2023 - 16:57, Güncelleme: 14.02.2023 - 19:20
 

Kahramanmaraş’ta Depremde Zarar Gören Su Hatlarını Onarılıyor

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi, deprem sonrası altyapıda meydana gelen tahribatları onararak yerleşim yerlerinin içme suyu ihtiyacını karşılıyor.

Büyükşehir Belediyesi, deprem sonrası altyapıda meydana gelen tahribatları onararak yerleşim yerlerinin içmesuyu ihtiyacını karşılıyor. Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi, 6 Şubat Pazartesi günü meydana gelen deprem sonrası içmesuyuhatlarında meydana gelen tahribatları onarmak için çalışmalarını aralıksız sürdürüyor. Yoğun bir şekilde devam eden çalışmalar neticesinde yerleşim yerlerinin içmesuyu ihtiyacı büyük ölçüde karşılanıyor. Bugün itibariyle şehir merkezinde yüzde 80, Türkoğlu’nda yüzde 100, Ekinözü ve Çağlayancerit’te yüzde 95, Afşin ve Andırın’da yüzde 90, Pazarcık’ta yüzde 80, Elbistan’da yüzde 70 ve Nurhak’ta yüzde 60 oranında içmesuyu sağlanıyor. Büyükşehir Belediyesi’nden yapılan açıklamada, yoğun bir şekilde devam eden çalışmaların kısa süre içerisinde tamamlanmasıyla yerleşim yerlerinin tamamının içmesuyu ihtiyacının karşılanacağı belirtildi.
Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi, deprem sonrası altyapıda meydana gelen tahribatları onararak yerleşim yerlerinin içme suyu ihtiyacını karşılıyor.

Büyükşehir Belediyesi, deprem sonrası altyapıda meydana gelen tahribatları onararak yerleşim yerlerinin içmesuyu ihtiyacını karşılıyor.

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi, 6 Şubat Pazartesi günü meydana gelen deprem sonrası içmesuyuhatlarında meydana gelen tahribatları onarmak için çalışmalarını aralıksız sürdürüyor.

Yoğun bir şekilde devam eden çalışmalar neticesinde yerleşim yerlerinin içmesuyu ihtiyacı büyük ölçüde karşılanıyor. Bugün itibariyle şehir merkezinde yüzde 80, Türkoğlu’nda yüzde 100, Ekinözü ve Çağlayancerit’te yüzde 95, Afşin ve Andırın’da yüzde 90, Pazarcık’ta yüzde 80, Elbistan’da yüzde 70 ve Nurhak’ta yüzde 60 oranında içmesuyu sağlanıyor.

Büyükşehir Belediyesi’nden yapılan açıklamada, yoğun bir şekilde devam eden çalışmaların kısa süre içerisinde tamamlanmasıyla yerleşim yerlerinin tamamının içmesuyu ihtiyacının karşılanacağı belirtildi.

K.Maraş HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve fisiltihaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.