Kahramanmaraş’ta Denetimler Arttırıldı!

01.04.2020 - 11:02, Güncelleme: 30.06.2021 - 18:34
 

Kahramanmaraş’ta Denetimler Arttırıldı!

Korona virüs tedbirleri kapsamında Kahramanmaraş’ta "denetim ve eğitim seferberliği" devam ediyor

Tarım ve Orman Bakanı Dr. Bekir Pakdemirli'nin talimatlarıyla, Türkiye genelinde alınan 'Korona virüs' tedbirleri çerçevesinde market, şarküteri ve unlu mamullerdeki hijyen tedbirleri konusunda, işletmeler denetleniyor.   İl Tarım ve Orman Müdürü Mustafa Bozkurt, Onikişubat Tarım ve Orman Müdürü İsmail Kıraç, Halk Sağlık Hizmetleri Başkanı Ahmet Yener, Halk Sağlığı Şube Müdürü Yunus Kır, Personel Hizmetleri Başkanı Mehmet Yılmaz  ve Gıda Denetim Ekipleriyle birlikte Korona Virüsü bilgilendirme denetimi kapsamında  fırın, market ve pastane denetimi ve bilgilendirmesi gerçekleştirdi.   Korona virüse karşı bilgilendirme amaçlı yapılan bu denetimlerde özellikle personel hijyeni, el hijyeni, hasta personelin çalıştırılmaması, alet-ekipmanların ve işletmelerin dezenfeksiyonu, maske, bone ve eldiven kullanımı, işletmelerin havalandırılması, açıkta gıda satışının yapılmaması gibi konuların virüsün yayılmamasında büyük önem arz ettiği işletme sahiplerine anlatılarak, çalışanların Vücut ısıları dijital temassız ateş ölçerle vücut sıcaklığını kontrol edilerek ateş ölçümleri de yapıldı.  
Korona virüs tedbirleri kapsamında Kahramanmaraş’ta "denetim ve eğitim seferberliği" devam ediyor

Tarım ve Orman Bakanı Dr. Bekir Pakdemirli'nin talimatlarıyla, Türkiye genelinde alınan 'Korona virüs' tedbirleri çerçevesinde market, şarküteri ve unlu mamullerdeki hijyen tedbirleri konusunda, işletmeler denetleniyor.

 

İl Tarım ve Orman Müdürü Mustafa Bozkurt, Onikişubat Tarım ve Orman Müdürü İsmail Kıraç, Halk Sağlık Hizmetleri Başkanı Ahmet Yener, Halk Sağlığı Şube Müdürü Yunus Kır, Personel Hizmetleri Başkanı Mehmet Yılmaz  ve Gıda Denetim Ekipleriyle birlikte Korona Virüsü bilgilendirme denetimi kapsamında  fırın, market ve pastane denetimi ve bilgilendirmesi gerçekleştirdi.

 

Korona virüse karşı bilgilendirme amaçlı yapılan bu denetimlerde özellikle personel hijyeni, el hijyeni, hasta personelin çalıştırılmaması, alet-ekipmanların ve işletmelerin dezenfeksiyonu, maske, bone ve eldiven kullanımı, işletmelerin havalandırılması, açıkta gıda satışının yapılmaması gibi konuların virüsün yayılmamasında büyük önem arz ettiği işletme sahiplerine anlatılarak, çalışanların Vücut ısıları dijital temassız ateş ölçerle vücut sıcaklığını kontrol edilerek ateş ölçümleri de yapıldı.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve fisiltihaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.