Kahramanmaraş'ta bunu yapmak hayal oldu!

GÜNDEM 02.08.2023 - 17:41, Güncelleme: 02.08.2023 - 17:41
 

Kahramanmaraş'ta bunu yapmak hayal oldu!

Saadet Partisi Kahramanmaraş İl Başkanı Av. Ahmet Zor, Şehirde ucuza ev bulmanın hayal olduğunu söyledi. işte detaylar...

Saadet Partisi Kahramanmaraş İl Başkanı Av. Ahmet Zor,  Şehirde ucuza ev bulmanın hayal olduğunu söyledi. Geçinmek çok zor bir hal aldı! fisiltihaber.com.tr mikrofonlarına konuşan Zor,  "İnsanlar barınma ihtiyacını karşılayamaz duruma düştü. Şehrimizde deprem öncesinde tırmanmaya başlayan kira fiyatları depremle bilikte zirveye çıktı. Şehirde ucuza ev bulmak hayal oldu. 30 bin TL'ye kadar çıkan fiyatlar insanları kara kara düşündürüyor. Bu durumda asgari ücretli ve memurun geçinmesi çok zor bir hal almıştır. Bununla ilgili hem genelde hem yerelde ciddi oranda adımlar atılmalıdır." ifadelerine yer verdi.    
Saadet Partisi Kahramanmaraş İl Başkanı Av. Ahmet Zor, Şehirde ucuza ev bulmanın hayal olduğunu söyledi. işte detaylar...

Saadet Partisi Kahramanmaraş İl Başkanı Av. Ahmet Zor,  Şehirde ucuza ev bulmanın hayal olduğunu söyledi.

Geçinmek çok zor bir hal aldı!

fisiltihaber.com.tr mikrofonlarına konuşan Zor,  "İnsanlar barınma ihtiyacını karşılayamaz duruma düştü. Şehrimizde deprem öncesinde tırmanmaya başlayan kira fiyatları depremle bilikte zirveye çıktı. Şehirde ucuza ev bulmak hayal oldu.

30 bin TL'ye kadar çıkan fiyatlar insanları kara kara düşündürüyor. Bu durumda asgari ücretli ve memurun geçinmesi çok zor bir hal almıştır. Bununla ilgili hem genelde hem yerelde ciddi oranda adımlar atılmalıdır." ifadelerine yer verdi.  

 

K.Maraş HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve fisiltihaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.