Kahramanmaraş’ta Berberler, Kuaförler Odasından Yeni Fiyat Tarifesi!

AKTÜEL 08.09.2023 - 20:24, Güncelleme: 14.09.2023 - 11:16
 

Kahramanmaraş’ta Berberler, Kuaförler Odasından Yeni Fiyat Tarifesi!

Kahramanmaraş Berberler, Kuaförler ve Güzellik Salonları Odası Başkanı Ahmet Özkömeç, yeni fiyat tarifesinin açıklandığını duyurdu. İşte detaylar…

Kahramanmaraş’ta Berberler ve Kuaförler için yeni fiyat tarifesi açıklandı. Vatandaşlarımızın yanında olduk! fisiltihaber.com.tr ‘ye konuşan Berberler, Kuaförler ve Güzellik Salonları Odası Başkanı Ahmet Özkömeç,“Elimizden geldiği kadarıyla her zaman vatandaşlarımızın yanında olduk. Tüketicilerimizi her zaman düşünüyoruz. Uzun zamandır mücadele ettik ama ekonomik sıkıntılardan dolayı bunu yapmak zorunda kaldık. Dün itibarıyla yeni fiyat tarifelerimiz çıktı. Esnaflarımızı bilgilendirdik ve artık yılbaşına kadar bu tarife üzerinden gideceğiz. Bu tarifeyi açıklamadan önce vatandaşlarımız esnaflarına sahip çıkıyordu. Tarifenin üzerinde ödeme yapıyorlardı. Vatandaşlarımızdan yine bu desteği bekliyoruz.”ifadelerine yer verdi. İşte yeni fiyat tarifesi:          
Kahramanmaraş Berberler, Kuaförler ve Güzellik Salonları Odası Başkanı Ahmet Özkömeç, yeni fiyat tarifesinin açıklandığını duyurdu. İşte detaylar…

Kahramanmaraş’ta Berberler ve Kuaförler için yeni fiyat tarifesi açıklandı.

Vatandaşlarımızın yanında olduk!

fisiltihaber.com.tr ‘ye konuşan Berberler, Kuaförler ve Güzellik Salonları Odası Başkanı Ahmet Özkömeç,“Elimizden geldiği kadarıyla her zaman vatandaşlarımızın yanında olduk. Tüketicilerimizi her zaman düşünüyoruz. Uzun zamandır mücadele ettik ama ekonomik sıkıntılardan dolayı bunu yapmak zorunda kaldık. Dün itibarıyla yeni fiyat tarifelerimiz çıktı.

Esnaflarımızı bilgilendirdik ve artık yılbaşına kadar bu tarife üzerinden gideceğiz. Bu tarifeyi açıklamadan önce vatandaşlarımız esnaflarına sahip çıkıyordu. Tarifenin üzerinde ödeme yapıyorlardı. Vatandaşlarımızdan yine bu desteği bekliyoruz.”ifadelerine yer verdi.

İşte yeni fiyat tarifesi:

 

 

 

 

 

K.Maraş HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve fisiltihaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.