Kahramanmaraş’ta Alo Spor Projesi Başladı

SPOR 30.04.2019 - 17:16, Güncelleme: 30.06.2021 - 18:34
 

Kahramanmaraş’ta Alo Spor Projesi Başladı

Kahramanmaraş Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü olarak başlattığımız “Alo Spor” Projesinin tanıtımı gerçekleştirildi.

30 Nisan 2019 tarihinde başlatılan Alo Spor projesinin Tanıtımı 12 Şubat Spor Kompleksi Yüzme Havuzunda yapıldı. Toplantıda Kahramanmaraş Gençlik ve Spor İl Müdürü Ali İhsan Kabakcı, Spor Şube Müdürü Yusuf Bayram Demirci, Proje Organizasyonlar Basın ve Yayın Şube Müdürü Mustafa Arguz, Sporcu Eğitim Merkezi Müdürü Ökkeş Solmaz, Dulkadiroğlu Gençlik ve Spor İlçe Müdürü Ali Aksu ve Türkiye’de bir ilk olan Alo Spor Projesi kapsamında hizmet verecek olan; Antrenörler, Fizyoterapist, Spor Masörü, Spor Psikoloğu ve Beslenme uzmanı tanıtım toplantısın da hazır bulundular. Alo Spor Projesi Tanıtım toplantısı sonunda İl Müdürü Ali İhsan Kabakcı Basın Mensuplarının sorularını cevaplamasıyla program tamamlandı.
Kahramanmaraş Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü olarak başlattığımız “Alo Spor” Projesinin tanıtımı gerçekleştirildi.

30 Nisan 2019 tarihinde başlatılan Alo Spor projesinin Tanıtımı 12 Şubat Spor Kompleksi Yüzme Havuzunda yapıldı. Toplantıda Kahramanmaraş Gençlik ve Spor İl Müdürü Ali İhsan Kabakcı, Spor Şube Müdürü Yusuf Bayram Demirci, Proje Organizasyonlar Basın ve Yayın Şube Müdürü Mustafa Arguz, Sporcu Eğitim Merkezi Müdürü Ökkeş Solmaz, Dulkadiroğlu Gençlik ve Spor İlçe Müdürü Ali Aksu ve Türkiye’de bir ilk olan Alo Spor Projesi kapsamında hizmet verecek olan; Antrenörler, Fizyoterapist, Spor Masörü, Spor Psikoloğu ve Beslenme uzmanı tanıtım toplantısın da hazır bulundular.

Alo Spor Projesi Tanıtım toplantısı sonunda İl Müdürü Ali İhsan Kabakcı Basın Mensuplarının sorularını cevaplamasıyla program tamamlandı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve fisiltihaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.