Kahramanmaraş’ta 947 İşyeri Ziyaret Edilecek!

EKONOMİ 03.04.2019 - 17:37, Güncelleme: 30.06.2021 - 18:34
 

Kahramanmaraş’ta 947 İşyeri Ziyaret Edilecek!

Kahramanmaraş Çalışma ve İş Kurumu İl Müdürlüğü tarafından 2019 Yılı 1 Nisan – 3 Mayıs 2019 tarihleri arasında İşgücü Piyasası Araştırması gerçekleştirilecek. Araştırma kapsamında 947 işyeri ziyaret edilecek.

Kahramanmaraş ilinin tamamında gerçekleştirilecek araştırma ile işgücünün yapısı, sektörler bazında çalışanların mesleklere ve cinsiyete göre dağılımları, ihtiyaç duyulan işgücü için talep edilen eğitim ve beceri durumları, temininde güçlük çekilen meslekler ve teminde güçlük çekme nedenleri, 2020 yılında işgücü piyasasında mesleki değişim beklentilerine ilişkin bilgiler derlenecek. Bu çalışma ile birlikte Kahramanmaraş işgücü piyasasının fotoğrafı çekilecek ve açık iş oranı hesaplanacaktır. Kahramanmaraş ilinde sektörlerin işgücü ihtiyacı tespit edilecek. Çalışma sonuçlarının raporlaştırılması yine İŞKUR personeli tarafından gerçekleştirilecek. Çalışmanın sonuç raporunda Kahramanmaraş işgücü piyasası arz ve talep yönüyle ele alınacaktır.Araştırma marifetiyle, aktif İstihdam Politikalarının, özellikle işgücü yetiştirme kurslarının tespit edilen ihtiyaçlara göre açılması planlanmaktadır.
Kahramanmaraş Çalışma ve İş Kurumu İl Müdürlüğü tarafından 2019 Yılı 1 Nisan – 3 Mayıs 2019 tarihleri arasında İşgücü Piyasası Araştırması gerçekleştirilecek. Araştırma kapsamında 947 işyeri ziyaret edilecek.

Kahramanmaraş ilinin tamamında gerçekleştirilecek araştırma ile işgücünün yapısı, sektörler bazında çalışanların mesleklere ve cinsiyete göre dağılımları, ihtiyaç duyulan işgücü için talep edilen eğitim ve beceri durumları, temininde güçlük çekilen meslekler ve teminde güçlük çekme nedenleri, 2020 yılında işgücü piyasasında mesleki değişim beklentilerine ilişkin bilgiler derlenecek.

Bu çalışma ile birlikte Kahramanmaraş işgücü piyasasının fotoğrafı çekilecek ve açık iş oranı hesaplanacaktır. Kahramanmaraş ilinde sektörlerin işgücü ihtiyacı tespit edilecek.

Çalışma sonuçlarının raporlaştırılması yine İŞKUR personeli tarafından gerçekleştirilecek. Çalışmanın sonuç raporunda Kahramanmaraş işgücü piyasası arz ve talep yönüyle ele alınacaktır.Araştırma marifetiyle, aktif İstihdam Politikalarının, özellikle işgücü yetiştirme kurslarının tespit edilen ihtiyaçlara göre açılması planlanmaktadır.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve fisiltihaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.