Kahramanmaraşspor’un golcü oyuncuları!

SPOR 26.03.2020 - 11:00, Güncelleme: 30.06.2021 - 18:34
 

Kahramanmaraşspor’un golcü oyuncuları!

TFF 2.Lig Kırmızı Grupta mücadele veren Kahramanmaraşspor'da Ligde kalan maçların korona virüs nedeniyle ileri bir tarihe ertelenmesi üzerine geride kalan 28 haftada kırmızı-beyazlı ekibin golcü oyuncularını sizler için derledik.

Kahramanmaraşspor'un 26 maçta formasını giyen Haluk Türkeri 9 golle takımın en golcü ismi olurken, 6 golle  Cerem Talha Dinçer onu takip ediyor.  Muhammed Enes Yılmaz ve  Fatih Kamacı'nın  2 golü bulunurken,    Fatih Çiplak ise 1 gol kaydetti.   Kırmızı grupta oynadığı 28 maçta 27 gol atan Kahramanmaraşspor'da 20 golünü takımda oynayan oyuncular atarken, 6 golü ise devre arasında takımdan ayrılan oyuncular attı. Devre arasında yolların ayrıldığı Yusuf Emre Kasal 3 golle takımdan ayrılan en golcü isim olurken, Gökhan Çırak 2 gol, Burak Can Kunt ise 1 gol attı. 1 golü ise Etimesgut Belediyespor 'un oyuncusu Alaettin Batuhan Tur kendi kalesine attı.      Hükmen 3-0 kazandığı Elazığspor maçı nedeniyle Kahramanmaraşspor ligde 30 golü bulunuyor. Temsilcimiz kalesinde 32 gol gördü.          marastasporgazetesi                               
TFF 2.Lig Kırmızı Grupta mücadele veren Kahramanmaraşspor'da Ligde kalan maçların korona virüs nedeniyle ileri bir tarihe ertelenmesi üzerine geride kalan 28 haftada kırmızı-beyazlı ekibin golcü oyuncularını sizler için derledik.

Kahramanmaraşspor'un 26 maçta formasını giyen Haluk Türkeri 9 golle takımın en golcü ismi olurken, 6 golle  Cerem Talha Dinçer onu takip ediyor. 


Muhammed Enes Yılmaz ve  Fatih Kamacı'nın  2 golü bulunurken, 
  Fatih Çiplak ise 1 gol kaydetti.

 

Kırmızı grupta oynadığı 28 maçta 27 gol atan Kahramanmaraşspor'da 20 golünü takımda oynayan oyuncular atarken, 6 golü ise devre arasında takımdan ayrılan oyuncular attı. Devre arasında yolların ayrıldığı Yusuf Emre Kasal 3 golle takımdan ayrılan en golcü isim olurken, Gökhan Çırak 2 gol, Burak Can Kunt ise 1 gol attı. 1 golü ise Etimesgut Belediyespor 'un oyuncusu Alaettin Batuhan Tur kendi kalesine attı.   

 

Hükmen 3-0 kazandığı Elazığspor maçı nedeniyle Kahramanmaraşspor ligde 30 golü bulunuyor. Temsilcimiz kalesinde 32 gol gördü.       

 

marastasporgazetesi                             

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve fisiltihaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.