Kahramanmaraşspor’da Teknik Patron Gönderildi!

SPOR 06.12.2018 - 00:31, Güncelleme: 30.06.2021 - 18:33
 

Kahramanmaraşspor’da Teknik Patron Gönderildi!

TFF 2.lig Kırmızı grupta mücadele eden Kahramanmaraşspor’da Teknik direktör Mehmet Erdal Alpaslan ile karşılıklı olarak anlaşılarak yollar ayrıldı.

12 Şubat stadında oynanan ve Kahramanmaraşspor’un 2-0 mağlup olduğu Etimesgut Belediyespor müsabakasında taraftarların uzun süre Erdal Alpaslan istifa tezarüatları yaptı. Kahramanmaraşspor Mehmet Erdal Alpaslan yönetiminde Tff 2.Lig Kırmızı grupta 15 hafta sonunda kendi evinde oynadığı 8 maçta 4 mağlubiyet, 3 galibiyet alırken, 1 kezde sahadan beraberlikle ayrıldı. Kırmızı grupta Deplasmanda oynadığı 7 maçta ise 2 mağlubiyet, 4 beraberlik aldı, 1 kezde sahadan galip ayrıldı. Kırmızı grupta Evinde 10 puan toplayan Kahramanmaraşspor, deplasmanda ise 7 puan topladı. Kahramanmaraşspor Ziraat Türkiye kupasında 12 Şubat stadında Kemerspor’u 2-0 ve Konyaspor’u ise 3-0 yenerek Ziraat Türkitekupasında 5.Tura yükseldi.
TFF 2.lig Kırmızı grupta mücadele eden Kahramanmaraşspor’da Teknik direktör Mehmet Erdal Alpaslan ile karşılıklı olarak anlaşılarak yollar ayrıldı.

12 Şubat stadında oynanan ve Kahramanmaraşspor’un 2-0 mağlup olduğu Etimesgut Belediyespor müsabakasında taraftarların uzun süre Erdal Alpaslan istifa tezarüatları yaptı.

Kahramanmaraşspor Mehmet Erdal Alpaslan yönetiminde Tff 2.Lig Kırmızı grupta 15 hafta sonunda kendi evinde oynadığı 8 maçta 4 mağlubiyet, 3 galibiyet alırken, 1 kezde sahadan beraberlikle ayrıldı.

Kırmızı grupta Deplasmanda oynadığı 7 maçta ise 2 mağlubiyet, 4 beraberlik aldı, 1 kezde sahadan galip ayrıldı.

Kırmızı grupta Evinde 10 puan toplayan Kahramanmaraşspor, deplasmanda ise 7 puan topladı.

Kahramanmaraşspor Ziraat Türkiye kupasında 12 Şubat stadında Kemerspor’u 2-0 ve Konyaspor’u ise 3-0 yenerek Ziraat Türkitekupasında 5.Tura yükseldi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve fisiltihaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.