Kahramanmaraşspor'a 2 forma sponsoru!

SPOR 19.09.2021 - 21:35, Güncelleme: 19.09.2021 - 21:35
 

Kahramanmaraşspor'a 2 forma sponsoru!

Bu Sezon 2.Lig Kırmızı Grupta mücadele eden Kahramanmaraşspor, 3.Haftanın maçında Sivas Belediyespor karşılaşmasına formasında reklamla çıktı.

2021-2022 Sezonu 2.Lig Kırmızı Grupta mücadele eden Kahramanmaraşspor, ilk iki maçında formasında sponsoru yoktu. Kırmızı Beyazlılar, 3.Haftanın maçında Sivas Belediye Spor maçında formasında reklamla çıktı. Formanın arkasında Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkanı Hayrettin Güngör'ün talimatıyla, sırt reklamı Büyükşehir Belediyesi firması olan AKBEL oldu. Göğüs reklamı ise Akçadağ Hafriyat ve İnşaat oldu. “Emeği Geçen Herkese Teşekkür Ederiz” Kahramanmaraşspor kulübünden, Kahramanmaraşspor Kulüp Başkanı Fatih Mehmet Ceyhan imzalı yapılan yazılı açıklamada,''Kahramanmarsşspor'umuz  2021-2022 sezonunda forma göğüs ve sırt sponsoru olarak Akbel AŞ ve Akçadağ Hafriyat ve İnşaat ile anlaşmıştır.  Hayırlı uğurlu olsun. Emeği geçen herkese Teşekkür ederiz'' denildi.  
Bu Sezon 2.Lig Kırmızı Grupta mücadele eden Kahramanmaraşspor, 3.Haftanın maçında Sivas Belediyespor karşılaşmasına formasında reklamla çıktı.

2021-2022 Sezonu 2.Lig Kırmızı Grupta mücadele eden Kahramanmaraşspor, ilk iki maçında formasında sponsoru yoktu. Kırmızı Beyazlılar, 3.Haftanın maçında Sivas Belediye Spor maçında formasında reklamla çıktı.


Formanın arkasında Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkanı Hayrettin Güngör'ün talimatıyla, sırt reklamı Büyükşehir Belediyesi firması olan AKBEL oldu. Göğüs reklamı ise Akçadağ Hafriyat ve İnşaat oldu.


“Emeği Geçen Herkese Teşekkür Ederiz”


Kahramanmaraşspor kulübünden, Kahramanmaraşspor Kulüp Başkanı Fatih Mehmet Ceyhan imzalı yapılan yazılı açıklamada,''Kahramanmarsşspor'umuz  2021-2022 sezonunda forma göğüs ve sırt sponsoru olarak Akbel AŞ ve Akçadağ Hafriyat ve İnşaat ile anlaşmıştır.  Hayırlı uğurlu olsun. Emeği geçen herkese Teşekkür ederiz'' denildi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve fisiltihaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.