Kahramanmaraşspor Seçmeleri Tamamlandı!

SPOR 07.07.2019 - 14:34, Güncelleme: 30.06.2021 - 18:34
 

Kahramanmaraşspor Seçmeleri Tamamlandı!

1 Temmuzda başlayan Kahramanmaraşspor A takım seçmeleri Hanifi Mahçiçek stadında yapılan seçmelerle sona erdi.

6 Temmuza kadar süren seçmelerin sonunda begenilen oyuncular Kahramanmaraşspor'un sezon başı kampına dahil edilecek. Yaklaşık 300 sporcunun katıldığı seçmelere Kahramanmaraş'tan ve çevre illerin yanı sıra yurt dışında da futbolcular katıldı. 6 gün süren seçmelerin ardından katılan futbolcuların arasından   begenilen 7 oyuncu Kahramanmaraşspor tesislerinde 11 Haziranda  başlayacak olan sezon öncesi hazırlık kampına davet edildi. marastasporgazetesi
1 Temmuzda başlayan Kahramanmaraşspor A takım seçmeleri Hanifi Mahçiçek stadında yapılan seçmelerle sona erdi.

6 Temmuza kadar süren seçmelerin sonunda begenilen oyuncular Kahramanmaraşspor'un sezon başı kampına dahil edilecek.

Yaklaşık 300 sporcunun katıldığı seçmelere Kahramanmaraş'tan ve çevre illerin yanı sıra yurt dışında da futbolcular katıldı. 6 gün süren seçmelerin ardından katılan futbolcuların arasından   begenilen 7 oyuncu Kahramanmaraşspor tesislerinde 11 Haziranda  başlayacak olan sezon öncesi hazırlık kampına davet edildi.

marastasporgazetesi

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve fisiltihaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.