Kahramanmaraşspor sahaya indi!

SPOR 24.06.2020 - 08:28, Güncelleme: 30.06.2021 - 18:35
 

Kahramanmaraşspor sahaya indi!

Kahramanmaraşspor pandemiden sonra ilk kez sahaya indi.

TFF 2.Lig Kırmızı Grupta mücadale eden ve 22 Haziran Pazartesi günü kendi tesislerinde toplanan Kahramanmaraşspor Pandemi nedeniyle lige verilen ara sonrasında Covid-19 testleri yapıldıktan sonra, Teknik Direktör Bülent Akan ve yardımcı antrenörleri gözetiminde ilk İdmanını gerçekleştirdi. Takımın test sonuçları ise açıklanmadı.  
Kahramanmaraşspor pandemiden sonra ilk kez sahaya indi.

TFF 2.Lig Kırmızı Grupta mücadale eden ve 22 Haziran Pazartesi günü kendi tesislerinde toplanan Kahramanmaraşspor Pandemi nedeniyle lige verilen ara sonrasında Covid-19 testleri yapıldıktan sonra, Teknik Direktör Bülent Akan ve yardımcı antrenörleri gözetiminde ilk İdmanını gerçekleştirdi.


Takımın test sonuçları ise açıklanmadı.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve fisiltihaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.