Kahramanmaraşspor maçlarını nerede oynayacak?

SPOR 17.08.2021 - 17:40, Güncelleme: 17.08.2021 - 17:40
 

Kahramanmaraşspor maçlarını nerede oynayacak?

2.Lig Kırmızı Grupta mücadele edecek olan Kahramanmaraşspor, maçlarını Kahramanmaraş'ta oynaması için çalışmalar başladı.

Kahramanmaraşspor'un maçlarını oynadığı 12 Şubat Stadyumunun  yıkım kararı alınmıştı. 12 Şubat Stadyumu, yıkılırsa Kahramanmaraşspor maçlarını nerede oynayacak sorusunu cevabı ise bulundu. Edilinen bilgiye göre Hanefi Mahçiçek Stadyumu’nun Türkiye Futbol Federasyonu'nun standartlarına uygun hale getirilip maçların orada yapılmasını sağlayacak şekilde çalışma başladı. Hanefi Mahçiçek Stadyumu oygun hale getirildikten sonra 2021 – 2022 sezonunda TFF 2. Lig kırmızı grupta mücadele edecek olan   Kahramanmaraşspor, maçlarını oynayacak. Konu hakkında Kahramanmaraş Valiliği açıklama yapacak.
2.Lig Kırmızı Grupta mücadele edecek olan Kahramanmaraşspor, maçlarını Kahramanmaraş'ta oynaması için çalışmalar başladı.

Kahramanmaraşspor'un maçlarını oynadığı 12 Şubat Stadyumunun  yıkım kararı alınmıştı. 12 Şubat Stadyumu, yıkılırsa Kahramanmaraşspor maçlarını nerede oynayacak sorusunu cevabı ise bulundu.


Edilinen bilgiye göre Hanefi Mahçiçek Stadyumu’nun Türkiye Futbol Federasyonu'nun standartlarına uygun hale getirilip maçların orada yapılmasını sağlayacak şekilde çalışma başladı. Hanefi Mahçiçek Stadyumu oygun hale getirildikten sonra 2021 – 2022 sezonunda TFF 2. Lig kırmızı grupta mücadele edecek olan   Kahramanmaraşspor, maçlarını oynayacak. Konu hakkında Kahramanmaraş Valiliği açıklama yapacak.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve fisiltihaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.