Kahramanmaraşspor İçin Kamp Başlıyor!

SPOR 02.07.2019 - 16:53, Güncelleme: 30.06.2021 - 18:34
 

Kahramanmaraşspor İçin Kamp Başlıyor!

TFF 2.ligde Mücadele eden Kahramanmaraşspor, yeni sezon hazırlıklarına 10 Temmuz çarşamba günü kendi tesislerinde toplanarak başlayacak.

 10 Temmuzda Kahramanmaraşspor'un kendi tesislerinde toplanacağını belirten Adnan Erkan:'' Öncelikle şartlarımıza sonra bütçemize ve mevkilerimize bakarak transfer yapacağız, Genç ve yetenekli oyunlarla geçirdiğimiz dönemde memnuniyetine göre deneyimli takımımızı taşıyacak. Transfer çalışmalarımız başladı ancak bunun olgunlaşması kamp döneminde başlar, biz birçok takıma göre bir hafta erken başladık.”dedi. Kaynak: Marastaspor gazetesi
TFF 2.ligde Mücadele eden Kahramanmaraşspor, yeni sezon hazırlıklarına 10 Temmuz çarşamba günü kendi tesislerinde toplanarak başlayacak.

 10 Temmuzda Kahramanmaraşspor'un kendi tesislerinde toplanacağını belirten Adnan Erkan:'' Öncelikle şartlarımıza sonra bütçemize ve mevkilerimize bakarak transfer yapacağız, Genç ve yetenekli oyunlarla geçirdiğimiz dönemde memnuniyetine göre deneyimli takımımızı taşıyacak. Transfer çalışmalarımız başladı ancak bunun olgunlaşması kamp döneminde başlar, biz birçok takıma göre bir hafta erken başladık.”dedi.

Kaynak: Marastaspor gazetesi

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve fisiltihaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.