Kahramanmaraşspor Dernekleşiyor!

SPOR 29.11.2019 - 09:32, Güncelleme: 30.06.2021 - 18:34
 

Kahramanmaraşspor Dernekleşiyor!

Kahramanmaraşspor Kulüp Başkanı Fatih Mehmet Ceyhan, takımın Dernekleşmesi için çalışmaları başlattıklarını söyledi.

Takımı devraldığında çok borcu olduğunu bu borcu ailesiyle birlikte kendilerinin ödediğini vurgulayan Ceyhan, “6 yıl önce bir takımın 12,5 milyon borcu var, böyle bir takıma ve derneğe gel sende üye ol dense kim yaklaşırdı. Bu bedeli biz ödedik. Sevsinler ya da sevmesinler, biz bu borcu kendim ve ailem olarak ödedik. Önce bu doğruyu kabul edelim. Ben bakanımıza teşekkür ediyorum, 6 yıllık süreci onunla birlikte yaşadık.”dedi.   “Takımı halka açacağız”   Dernekleştirmenin ilk adımını kaydeden Fatih Mehmet Ceyhan şunları söyledi: “Bu takımı ıslah edip, aidiyet duygularını sağlamlaştırdığımız zaman takımı halka açacağız. Dernekleşme çalışmalarının startını veriyoruz. Bu da vatanımıza ve milletimize hayırlı uğurlu olsun. Normalde ise Türkiye’de ve dünyada tavsiye edilen şey tam tersi. Tüm dernek olan takımların AŞ olması. Ama Manisa bunu yaptı, Gaziantep bunu yaptı. TFF’nin ve UEFA’nın da tavsiyeleri bu noktada ama bizim şehrimizde bu farklı algılanıyor, farklı hesaplanıyor. Buna da saygımız var tamam ama önemli olan dernek. Dernek olarak bir takım yönetilemez mi yönetilir, bunun da güzel örnekleri var. Süper Lig’de, 1 ve 2. Lig’de var. Her şeyin başında samimiyet geliyor. Bu noktada dernekleşmenin ilk adımını atıyoruz.”  
Kahramanmaraşspor Kulüp Başkanı Fatih Mehmet Ceyhan, takımın Dernekleşmesi için çalışmaları başlattıklarını söyledi.

Takımı devraldığında çok borcu olduğunu bu borcu ailesiyle birlikte kendilerinin ödediğini vurgulayan Ceyhan, “6 yıl önce bir takımın 12,5 milyon borcu var, böyle bir takıma ve derneğe gel sende üye ol dense kim yaklaşırdı. Bu bedeli biz ödedik. Sevsinler ya da sevmesinler, biz bu borcu kendim ve ailem olarak ödedik. Önce bu doğruyu kabul edelim. Ben bakanımıza teşekkür ediyorum, 6 yıllık süreci onunla birlikte yaşadık.”dedi.

 

“Takımı halka açacağız”

 

Dernekleştirmenin ilk adımını kaydeden Fatih Mehmet Ceyhan şunları söyledi: “Bu takımı ıslah edip, aidiyet duygularını sağlamlaştırdığımız zaman takımı halka açacağız. Dernekleşme çalışmalarının startını veriyoruz. Bu da vatanımıza ve milletimize hayırlı uğurlu olsun. Normalde ise Türkiye’de ve dünyada tavsiye edilen şey tam tersi. Tüm dernek olan takımların AŞ olması. Ama Manisa bunu yaptı, Gaziantep bunu yaptı. TFF’nin ve UEFA’nın da tavsiyeleri bu noktada ama bizim şehrimizde bu farklı algılanıyor, farklı hesaplanıyor. Buna da saygımız var tamam ama önemli olan dernek. Dernek olarak bir takım yönetilemez mi yönetilir, bunun da güzel örnekleri var. Süper Lig’de, 1 ve 2. Lig’de var. Her şeyin başında samimiyet geliyor. Bu noktada dernekleşmenin ilk adımını atıyoruz.”


 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve fisiltihaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.