Kahramanmaraşspor Bayburt maçı hazırlıklarına başladı!

AKTÜEL 21.09.2021 - 21:46, Güncelleme: 21.09.2021 - 21:46
 

Kahramanmaraşspor Bayburt maçı hazırlıklarına başladı!

Deplasmanda Sivas Belediyespor ile karşılaşan temsilcimiz Kahramanmaraşspor, izin yapmadan Bayburt maçı hazırlıklarına başladı.

2021-2022 Sezonunda 2.Lig Kırmızı Grupta mücadele edecek olan Kahramanmaraşspor, Lig’in 4. haftasında Bayburt ÖİS  ile oynayacağı maçın hazırlıklarına 20 Eylül Pazartesi günü yaptığı antrenmanla başladı. Ligin 3.Haftasında Deplasmanda Sivas Belediyespor ile karşılaşan temsilcimiz Kahramanmaraşspor, alınan mağlubiyetin ardından izin yapmadan Bayburt maçı hazırlıklarına başladı. Kırmızı Beyazlılar, Bayburt Özel İdare Spor ile 26 Eylül pazar günü saat 15:00'de Osmaniye Şehrindeki 7 Ocak stadyumunda karşılaşacak.  
Deplasmanda Sivas Belediyespor ile karşılaşan temsilcimiz Kahramanmaraşspor, izin yapmadan Bayburt maçı hazırlıklarına başladı.

2021-2022 Sezonunda 2.Lig Kırmızı Grupta mücadele edecek olan Kahramanmaraşspor, Lig’in 4. haftasında Bayburt ÖİS  ile oynayacağı maçın hazırlıklarına 20 Eylül Pazartesi günü yaptığı antrenmanla başladı.


Ligin 3.Haftasında Deplasmanda Sivas Belediyespor ile karşılaşan temsilcimiz Kahramanmaraşspor, alınan mağlubiyetin ardından izin yapmadan Bayburt maçı hazırlıklarına başladı. Kırmızı Beyazlılar, Bayburt Özel İdare Spor ile 26 Eylül pazar günü saat 15:00'de Osmaniye Şehrindeki 7 Ocak stadyumunda karşılaşacak.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve fisiltihaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.