Kahramanmaraşlı İş İnsanları Kahvaltıda Buluşuyor!

AKTÜEL 08.02.2022 - 18:59, Güncelleme: 08.02.2022 - 18:59
 

Kahramanmaraşlı İş İnsanları Kahvaltıda Buluşuyor!

TÜMKİAD Kahramanmaraş şube başkanlığı tarafından düzenlenen programla iş insanları kahvaltıda bir araya geliyor.

Şehirde Muhammet Eliaçık başkanlığında kurulan ve kısa sürede büyük ivme kazanan TÜMKİAD iş insanlarıyla bir araya gelmeye devam ediyor. TÜMKİAD Kahramanmaraş şube başkanlığı tarafından yapılan açıklamada şu ifadelere yer verdi: Kahramanmaraşlı iş insanlarımız ile kahvaltıda buluşuyoruz. TÜMKİAD Kahramanmaraş İl Başkanlığı olarak şehrimizin İş dünyasının temsilcileri ile bir araya gelmek, hasbihal etmek ve fikir alışverişinde bulunmak için 26 Şubat cumartesi günü saat 08:00'de bir araya geliyoruz.Şehrimizin iş dünyasını konuşacağımız ve muhabbet ortamında geçecek olan kahvaltımıza iş insanlarımız davetlidir. Kahvaltımıza, gönül soframıza eşlik etmek isteyen misafirlerimizi bekleriz. Katılım kontenjanla sınırlıdır. Rezervasyon ve Bilgi için: 03446060785 TÜMKİAD Kahramanmaraş İl Başkanlığı    
TÜMKİAD Kahramanmaraş şube başkanlığı tarafından düzenlenen programla iş insanları kahvaltıda bir araya geliyor.

Şehirde Muhammet Eliaçık başkanlığında kurulan ve kısa sürede büyük ivme kazanan TÜMKİAD iş insanlarıyla bir araya gelmeye devam ediyor.

TÜMKİAD Kahramanmaraş şube başkanlığı tarafından yapılan açıklamada şu ifadelere yer verdi:

Kahramanmaraşlı iş insanlarımız ile kahvaltıda buluşuyoruz.

TÜMKİAD Kahramanmaraş İl Başkanlığı olarak şehrimizin İş dünyasının temsilcileri ile bir araya gelmek, hasbihal etmek ve fikir alışverişinde bulunmak için 26 Şubat cumartesi günü saat 08:00'de bir araya geliyoruz.Şehrimizin iş dünyasını konuşacağımız ve muhabbet ortamında geçecek olan kahvaltımıza iş insanlarımız davetlidir. Kahvaltımıza, gönül soframıza eşlik etmek isteyen misafirlerimizi bekleriz.

Katılım kontenjanla sınırlıdır. Rezervasyon ve Bilgi için: 03446060785

TÜMKİAD Kahramanmaraş İl Başkanlığı

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve fisiltihaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.