Kahramanmaraş'a Yapılacak Hastanelerin Yerleri Belli Oldu!

SAĞLIK 13.08.2023 - 17:10, Güncelleme: 23.08.2023 - 15:13
 

Kahramanmaraş'a Yapılacak Hastanelerin Yerleri Belli Oldu!

Ak Parti Kahramanmaraş Milletvekili Vahit Kirişçi, Şehre kazandırılacak iki yeni hastanenin yerlerinin belli olduğunu söyledi.

Ak Parti Kahramanmaraş Milletvekili Vahit Kirişçi, Şehre kazandırılacak iki yeni hastanenin yerlerinin belli olduğunu söyledi. Kirişçi, "Kahramanmaraş'a acil durum hastanesi ve Şehir Hastanesi formatında kazandıracağız. acil durum hastanesi 250 yataklı olacak. Bu hastanemizi otogar civarına yapacağız. Diğer hastanemiz ise Önsen bölgesinde olacak bu hastanemiz ise 850 yataklı olacak."dedi. İşte Kirişçi'nin o açıklaması:  "Acil durum hastanesi 250 yataklı olacak. Şehir hastanesi formatında kinci bir hastanemizin yatak kapasitesi ise 850 olacak. BU HASTANEMİZ ÖNCELİKLİ OLACAK!  Bir an önce hizmete alınması açısından Sağlık Bakanlığımız acil durum hastanesini önemsiyor. Şehrimiz zemin yönünden sorunlu bir il olduğu için bakanlığımız yerin 100 dönümden az olmamasını istiyor. Bununla ilgili bir çalışma yürttük. yerimizi otogarın altında şantiye olarak kullanılan ve mülkiyeti SGK'ya ait olan yer ile ilgili bir noktaya geldik. Bu hastane ile ilgili süreç hızlı bir şekilde yürüyor.  ŞEHRİN YATAK KAPASİTESİ 1700'ÜN ÜZERİNE ÇIKACAK! 850 yataklı hastaneye gelince burayala ilgili zeminle ilgili zafiyet göstermeyen bir yer olması gerekiyor. Bunun için ise 300 dönümden az olmamsı gerekiyor. Önsen tarafında TOKİ konutlarının orada hastanemizi yapacağız.  Bunlar tamamlandığın şehrimizin yatak kapasitesi 1700'ün üzerine çıkmış olacak." 
Ak Parti Kahramanmaraş Milletvekili Vahit Kirişçi, Şehre kazandırılacak iki yeni hastanenin yerlerinin belli olduğunu söyledi.

Ak Parti Kahramanmaraş Milletvekili Vahit Kirişçi, Şehre kazandırılacak iki yeni hastanenin yerlerinin belli olduğunu söyledi.

Kirişçi, "Kahramanmaraş'a acil durum hastanesi ve Şehir Hastanesi formatında kazandıracağız. acil durum hastanesi 250 yataklı olacak. Bu hastanemizi otogar civarına yapacağız. Diğer hastanemiz ise Önsen bölgesinde olacak bu hastanemiz ise 850 yataklı olacak."dedi.

İşte Kirişçi'nin o açıklaması: 

"Acil durum hastanesi 250 yataklı olacak. Şehir hastanesi formatında kinci bir hastanemizin yatak kapasitesi ise 850 olacak.

BU HASTANEMİZ ÖNCELİKLİ OLACAK!

 Bir an önce hizmete alınması açısından Sağlık Bakanlığımız acil durum hastanesini önemsiyor. Şehrimiz zemin yönünden sorunlu bir il olduğu için bakanlığımız yerin 100 dönümden az olmamasını istiyor. Bununla ilgili bir çalışma yürttük. yerimizi otogarın altında şantiye olarak kullanılan ve mülkiyeti SGK'ya ait olan yer ile ilgili bir noktaya geldik. Bu hastane ile ilgili süreç hızlı bir şekilde yürüyor. 

ŞEHRİN YATAK KAPASİTESİ 1700'ÜN ÜZERİNE ÇIKACAK!

850 yataklı hastaneye gelince burayala ilgili zeminle ilgili zafiyet göstermeyen bir yer olması gerekiyor. Bunun için ise 300 dönümden az olmamsı gerekiyor. Önsen tarafında TOKİ konutlarının orada hastanemizi yapacağız.  Bunlar tamamlandığın şehrimizin yatak kapasitesi 1700'ün üzerine çıkmış olacak." 

K.Maraş HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve fisiltihaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.