Kahramanmaraş’a 806 Öğretmen Ataması Yapılacak!

EĞİTİM 26.07.2019 - 21:05, Güncelleme: 30.06.2021 - 18:34
 

Kahramanmaraş’a 806 Öğretmen Ataması Yapılacak!

Ak Parti Kahramanmaraş milletvekili Habibe Öçal, yapmış olduğu paylaşımla öğretmenlere atama müjdesi verdi.

Öçal, Yapılacak olan 20 bin öğretmen atamasında Kahramanmaraş’a 806 kontenjan verildiğini söyledi. İşte Öçal’ın o açıklaması: “ İlimize son 3 yılda ilk atama ile atanan öğretmen sayısı 599 iken yapılacak olan 20 bin öğretmen atamasında verilen kontenjan 806 olarak açıklanmıştır. Kahraman şehrimiz her şeyin en güzeline layıktır, hizmet etmeye devam edeceğiz.”
Ak Parti Kahramanmaraş milletvekili Habibe Öçal, yapmış olduğu paylaşımla öğretmenlere atama müjdesi verdi.

Öçal, Yapılacak olan 20 bin öğretmen atamasında Kahramanmaraş’a 806 kontenjan verildiğini söyledi.

İşte Öçal’ın o açıklaması: “ İlimize son 3 yılda ilk atama ile atanan öğretmen sayısı 599 iken yapılacak olan 20 bin öğretmen atamasında verilen kontenjan 806 olarak açıklanmıştır. Kahraman şehrimiz her şeyin en güzeline layıktır, hizmet etmeye devam edeceğiz.”

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve fisiltihaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.