Kahramanmaraş vergi dairesi başkanı değişti!

EKONOMİ 03.09.2020 - 21:07, Güncelleme: 30.06.2021 - 18:35
 

Kahramanmaraş vergi dairesi başkanı değişti!

Kahramanmaraş'ın sevilen vergi dairesi başkanı İbrahim Kaya Muğla’ya atandı.

Kahramanmaraş’ın başarılı vergi dairesi başkanı İbrahim Kaya, Muğla vergi dairesi başkanı olarak atandı. Kaya, Cuma gününden itibaren yeni görevine başlayacak.    Kahramanmaraş’ın yeni vergi dairesi başkanı Aytekin Şimşek'in ise pazartesi günü göreve başlaması bekleniyor.   Maraş Fısıltı ailesi olarak vergi dairesi başkanı İbrahim Kaya’ya şehrimize yapmış olduğu katkılarından dolayı teşekkür ediyor ve yeni görevinde başarılar diliyoruz.
Kahramanmaraş'ın sevilen vergi dairesi başkanı İbrahim Kaya Muğla’ya atandı.

Kahramanmaraş’ın başarılı vergi dairesi başkanı İbrahim Kaya, Muğla vergi dairesi başkanı olarak atandı. Kaya, Cuma gününden itibaren yeni görevine başlayacak. 

 

Kahramanmaraş’ın yeni vergi dairesi başkanı Aytekin Şimşek'in ise pazartesi günü göreve başlaması bekleniyor.

 

Maraş Fısıltı ailesi olarak vergi dairesi başkanı İbrahim Kaya’ya şehrimize yapmış olduğu katkılarından dolayı teşekkür ediyor ve yeni görevinde başarılar diliyoruz.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve fisiltihaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.