Kahramanmaraş Valisi değişti!

GÜNDEM 10.06.2020 - 08:27, Güncelleme: 30.06.2021 - 18:35
 

Kahramanmaraş Valisi değişti!

Cumhurbaşkanı Erdoğan, gece vakti 41 ilin valisini değiştirdi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın imzasıyla Resmi Gazete'de yayımlanan atama kararlarına göre 41 ilin valisi değişti. 23 ilin valisi yer değiştirirken 18 ile yeni vali atandı.   Atama kararlarına göre Kahramanmaraş Valisi Vahdettin Özkan Konya Valiliğine ve Osmaniye Valisi Ömer Faruk Coşkun Kahramanmaraş Valiliğine atandı.
Cumhurbaşkanı Erdoğan, gece vakti 41 ilin valisini değiştirdi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın imzasıyla Resmi Gazete'de yayımlanan atama kararlarına göre 41 ilin valisi değişti. 23 ilin valisi yer değiştirirken 18 ile yeni vali atandı.

 

Atama kararlarına göre Kahramanmaraş Valisi Vahdettin Özkan Konya Valiliğine ve Osmaniye Valisi Ömer Faruk Coşkun Kahramanmaraş Valiliğine atandı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve fisiltihaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.