Kahramanmaraş Valiliği O olaya el attı! Fahiş fiyat isteyenler yandı!

EĞİTİM 18.02.2023 - 17:44, Güncelleme: 22.02.2023 - 20:15
 

Kahramanmaraş Valiliği O olaya el attı! Fahiş fiyat isteyenler yandı!

Kahramanmaraş’ta evden eve taşımacılık işinde fahiş fiyat isteyenler yandı. Konuya valilik el attı. İşte detaylar…

Kahramanmaraş merkezli meydana gelen ve 10 ili etkileyen deprem sonrası şehirler yaralarını sarmaya çalışıyor.  Deprem sonrası ağır hasarlı ve orta hasarlı binalardan eşyalarını taşımak isteyen vatandaşlardan taşıma firmaları fahiş oranda fiyat istemeye başladı. Bunun üzerine Kahramanmaraş Valiliği fahiş fiyat isteyen evden eve taşımacılık yapan kişilere el attı! Valilikten yapılan açıklamada, 4+1 ‘e kadar ev için evden eve eşya taşıma bedeli; Şehir içi  ( 25 dahil) asansörlü evden eve eşya taşıma işinin işçilik bedeli dahil 7 Bin TL, İl sınırları dahilinde ilçeler arasında asansörlü evden eve eşya taşıma işinin işçilik bedeli dahil 10 bin TL olarak belirlendi.  İşte o liste:  
Kahramanmaraş’ta evden eve taşımacılık işinde fahiş fiyat isteyenler yandı. Konuya valilik el attı. İşte detaylar…

Kahramanmaraş merkezli meydana gelen ve 10 ili etkileyen deprem sonrası şehirler yaralarını sarmaya çalışıyor. 

Deprem sonrası ağır hasarlı ve orta hasarlı binalardan eşyalarını taşımak isteyen vatandaşlardan taşıma firmaları fahiş oranda fiyat istemeye başladı. Bunun üzerine Kahramanmaraş Valiliği fahiş fiyat isteyen evden eve taşımacılık yapan kişilere el attı!

Valilikten yapılan açıklamada, 4+1 ‘e kadar ev için evden eve eşya taşıma bedeli; Şehir içi  ( 25 dahil) asansörlü evden eve eşya taşıma işinin işçilik bedeli dahil 7 Bin TL,

İl sınırları dahilinde ilçeler arasında asansörlü evden eve eşya taşıma işinin işçilik bedeli dahil 10 bin TL olarak belirlendi. 


İşte o liste:

 

K.Maraş HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve fisiltihaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.