Kahramanmaraş Trabzonspor Futbol Okulu Açıldı

SPOR 05.05.2019 - 15:51, Güncelleme: 30.06.2021 - 18:34
 

Kahramanmaraş Trabzonspor Futbol Okulu Açıldı

Yeniden açılan Trabzonspor futbol okulu Kahramanmaraş sorumlusu Mehmet Kara oldu.

Futbolun doğruları ve Trabzonspor futbol kültürünü çocuklarımıza kazandırmak için çalışacağız,diyen Trabzonspor futbol okulu Kahramanmaraş sorumlusu Mehmet Kara,''Şehrimizin futboluna ve ülke futboluna sporcular yetiştirmek, Yeni Abdülkadir'ler ve Yusuf Yazıcı'lar şehrimizin çocukları olması için var gücümüzle mücadele edeceğiz. Bize inanan tüm sporcu kardeşlerimizi bekliyoruz.'' dedi.   Son yıllarda Kurtuluş 1920 spor ile  başarılarıyla şehrimizin futboluna büyük katkılar sağlayan teknik direktör Fatih Demir'de Trabzonspor futbol okulları bünyesinde görev alacak.    Kayıt için iletişim  Kahramanmaraş Trabzonspor futbol okullarına kayıt olmak için 0552 441 46 61 nolu telefonu arayabilirsiniz.  Kaynak: marastasporgazetesi
Yeniden açılan Trabzonspor futbol okulu Kahramanmaraş sorumlusu Mehmet Kara oldu.

Futbolun doğruları ve Trabzonspor futbol kültürünü çocuklarımıza kazandırmak için çalışacağız,diyen Trabzonspor futbol okulu Kahramanmaraş sorumlusu Mehmet Kara,''Şehrimizin futboluna ve ülke futboluna sporcular yetiştirmek, Yeni Abdülkadir'ler ve Yusuf Yazıcı'lar şehrimizin çocukları olması için var gücümüzle mücadele edeceğiz. Bize inanan tüm sporcu kardeşlerimizi bekliyoruz.'' dedi.
 
Son yıllarda Kurtuluş 1920 spor ile  başarılarıyla şehrimizin futboluna büyük katkılar sağlayan teknik direktör Fatih Demir'de Trabzonspor futbol okulları bünyesinde görev alacak. 
 
Kayıt için iletişim 
Kahramanmaraş Trabzonspor futbol okullarına kayıt olmak için 0552 441 46 61 nolu telefonu arayabilirsiniz. 

Kaynak: marastasporgazetesi

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve fisiltihaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.