Kahramanmaraş özel afet bölgesi ilan edilmesi gerekiyor!

AKTÜEL 16.07.2023 - 21:08, Güncelleme: 21.07.2023 - 17:44
 

Kahramanmaraş özel afet bölgesi ilan edilmesi gerekiyor!

Yer Bilimci Baturhan Öğüt, 6 Şubat'ta büyük yıkımın yaşandığı Kahramanmaraş'ın özel afet bölgesi ilan edilmesi gerektiğini söyledi.

Yer Bilimci Baturhan Öğüt, 6 Şubat'ta büyük yıkımın yaşandığı Kahramanmaraş'ın  özel afet bölgesi ilan edilmesi gerektiğini söyledi.  Öğüt, "6 ve 20 şubat depremlerinde en fazla yıkım yaşayan şehrimiz hatayda asbest riski mevcuttur gerekli önlemleri alınız.Nitekim bu asbest kanser riskinide ortaya çıkartmaktadır. Ayrıca en fazla yıkım yaşayan şehrimiz özel afet bölgesi ilan edilmesi gerek."dedi. Depremzedeleri yalnız bırakamayız!  Sosyal medya hesabından açıklamalarda bulunan Öğüt, "Deprem bölgesin'de ki vatandaşlarımızın sorunlarına bir an evvel bir çözüm bulunması gerek. Deprem,Deprem bölgesi ve depremzedeler unutulmasın. Depremzede vatandaşlarımızı yalnız bırakamayız." ifadelerine yer  verdi. 
Yer Bilimci Baturhan Öğüt, 6 Şubat'ta büyük yıkımın yaşandığı Kahramanmaraş'ın özel afet bölgesi ilan edilmesi gerektiğini söyledi.

Yer Bilimci Baturhan Öğüt, 6 Şubat'ta büyük yıkımın yaşandığı Kahramanmaraş'ın  özel afet bölgesi ilan edilmesi gerektiğini söyledi. 

Öğüt, "6 ve 20 şubat depremlerinde en fazla yıkım yaşayan şehrimiz hatayda asbest riski mevcuttur gerekli önlemleri alınız.Nitekim bu asbest kanser riskinide ortaya çıkartmaktadır. Ayrıca en fazla yıkım yaşayan şehrimiz özel afet bölgesi ilan edilmesi gerek."dedi.

Depremzedeleri yalnız bırakamayız! 

Sosyal medya hesabından açıklamalarda bulunan Öğüt, "Deprem bölgesin'de ki vatandaşlarımızın sorunlarına bir an evvel bir çözüm bulunması gerek.

Deprem,Deprem bölgesi ve depremzedeler unutulmasın. Depremzede vatandaşlarımızı yalnız bırakamayız." ifadelerine yer  verdi. 

K.Maraş HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve fisiltihaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.