Kahramanmaraş Heyeti Başkentte Bakan Bak ve Tunç ile Bir Araya Geldi!

YEREL HABERLER 01.06.2024 - 12:21, Güncelleme: 01.06.2024 - 12:21
 

Kahramanmaraş Heyeti Başkentte Bakan Bak ve Tunç ile Bir Araya Geldi!

Görgel, “Şehrimize göstermiş olduğu ilgi ve destekleri için Gençlik ve Spor Bakanımız Sayın Osman Aşkın Bak ve Adalet Bakanımız Sayın Yılmaz Tunç’a şükranlarımızı sunuyoruz” dedi.

Bir dizi temasta bulunmak üzere Ankara’ya giden Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkanı Fırat Görgel, 66. Hükümet Tarım ve Orman Bakanı Prof. Dr. Vahit Kirişci ile Gençlik ve Spor Bakanı Dr. Osman Aşkın Bak ve Adalet Bakanı Yımaz Tunç’u ziyaret etti. AK Parti Kahramanmaraş Milletvekilleri Ömer Oruç Bilal Debgici, Dr. Tuba Köksal ve Mevlüt Kurt ile AK Parti İl Başkanı Cüneyt Doğan’ın da yer aldığı ziyaretlerde heyet, şehirdeki son duruma ilişkin Osman Aşkın Bak ve Yılmaz Tunç’a bilgiler aktardı. Kahramanmaraş’a göstermiş olduğu ilgi ve destekleri için Bakan Bak ve Tunç’a teşekkür eden Başkan Fırat Görgel, ziyaretlere ilişkin yaptığı değerlendirmelerde; “Önceki dönem Tarım ve Orman Bakanımız Sayın Vahit Kirişci, Milletvekillerimiz ve İl Başkanımızla birlikte Gençlik ve Spor Bakanımız Sayın Osman Aşkın Bak ve Adalet Bakanımız Sayın Yılmaz Tunç’u ziyaret ettik. Şehrimizde devam eden ve planlanan yatırımlara ilişkin istişarelerde bulunduk. Gençlik ve Spor Bakanlığımız iş birliğiyle şehrimize kazandıracağımız spor kompleksini değerlendirdik. İnşallah Bakanlığımız öncülüğünde şehrimize modern, kullanışlı ve yaşayan bir spor kompleksi kazandıracağız. Şehrimize göstermiş olduğu ilgi ve destekleri için Gençlik ve Spor Bakanımız Sayın Osman Aşkın Bak ve Adalet Bakanımız Sayın Yılmaz Tunç’a şükranlarımızı sunuyoruz” ifadelerini kullandı.
Görgel, “Şehrimize göstermiş olduğu ilgi ve destekleri için Gençlik ve Spor Bakanımız Sayın Osman Aşkın Bak ve Adalet Bakanımız Sayın Yılmaz Tunç’a şükranlarımızı sunuyoruz” dedi.

Bir dizi temasta bulunmak üzere Ankara’ya giden Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkanı Fırat Görgel, 66. Hükümet Tarım ve Orman Bakanı Prof. Dr. Vahit Kirişci ile Gençlik ve Spor Bakanı Dr. Osman Aşkın Bak ve Adalet Bakanı Yımaz Tunç’u ziyaret etti.

AK Parti Kahramanmaraş Milletvekilleri Ömer Oruç Bilal Debgici, Dr. Tuba Köksal ve Mevlüt Kurt ile AK Parti İl Başkanı Cüneyt Doğan’ın da yer aldığı ziyaretlerde heyet, şehirdeki son duruma ilişkin Osman Aşkın Bak ve Yılmaz Tunç’a bilgiler aktardı.

Kahramanmaraş’a göstermiş olduğu ilgi ve destekleri için Bakan Bak ve Tunç’a teşekkür eden Başkan Fırat Görgel, ziyaretlere ilişkin yaptığı değerlendirmelerde; “Önceki dönem Tarım ve Orman Bakanımız Sayın Vahit Kirişci, Milletvekillerimiz ve İl Başkanımızla birlikte Gençlik ve Spor Bakanımız Sayın Osman Aşkın Bak ve Adalet Bakanımız Sayın Yılmaz Tunç’u ziyaret ettik.

Şehrimizde devam eden ve planlanan yatırımlara ilişkin istişarelerde bulunduk. Gençlik ve Spor Bakanlığımız iş birliğiyle şehrimize kazandıracağımız spor kompleksini değerlendirdik.

İnşallah Bakanlığımız öncülüğünde şehrimize modern, kullanışlı ve yaşayan bir spor kompleksi kazandıracağız. Şehrimize göstermiş olduğu ilgi ve destekleri için Gençlik ve Spor Bakanımız Sayın Osman Aşkın Bak ve Adalet Bakanımız Sayın Yılmaz Tunç’a şükranlarımızı sunuyoruz” ifadelerini kullandı.

K.Maraş HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve fisiltihaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.