Kahramanmaraş Güngörecek!

GÜNDEM 14.02.2019 - 09:14, Güncelleme: 30.06.2021 - 18:34
 

Kahramanmaraş Güngörecek!

Cumhur İttifakı Ak Parti Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkan adayı Hayrettin Güngör, çarşı Pazar ziyaretlerini sürdürüyor.

31 Mart yerel seçimleri öncesinde ziyaretleri sırasında esnaf ve vatandaşın isteklerini ve sorunlarını not eden Güngör, Başkan olması halinde sorunların çözümü konusunda adımlar atacaklarını söyledi. “Çok iyi sonuçlar alacağız” Gittiği her yerde yoğun ilgiyle karşılaştığının önemine değinen Güngör şunları söyledi, “Seçim ziyaretlerimiz kapsamında şehrimizdeki kurumlarımızı, esnaflarımızı, vatandaşlarımızı ziyaret ediyoruz. Geldiğimden bugüne kadar tüm ilçelerimizi dolaşıyoruz. Binlerce kez şükürler olsun, hemşerilerimizin çok ciddi ilgisini gördüm. Vatandaşlarımız bizi samimiyetle kucaklıyorlar. Ben hemşerilerimizin göstermiş olduğu bu ilgiden dolayı teşekkür ediyorum.  31 Marta kadar çok iyi bir çalışmayla çok iyi bir sonuç alacağımızı düşünüyorum. Özellikle cumhur ittifakına ve Kahramanmaraş’ımıza Türkiye’mize yakışır bir sonuç olacağını düşünüyorum.”
Cumhur İttifakı Ak Parti Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkan adayı Hayrettin Güngör, çarşı Pazar ziyaretlerini sürdürüyor.

31 Mart yerel seçimleri öncesinde ziyaretleri sırasında esnaf ve vatandaşın isteklerini ve sorunlarını not eden Güngör, Başkan olması halinde sorunların çözümü konusunda adımlar atacaklarını söyledi.

“Çok iyi sonuçlar alacağız”

Gittiği her yerde yoğun ilgiyle karşılaştığının önemine değinen Güngör şunları söyledi, “Seçim ziyaretlerimiz kapsamında şehrimizdeki kurumlarımızı, esnaflarımızı, vatandaşlarımızı ziyaret ediyoruz.

Geldiğimden bugüne kadar tüm ilçelerimizi dolaşıyoruz. Binlerce kez şükürler olsun, hemşerilerimizin çok ciddi ilgisini gördüm. Vatandaşlarımız bizi samimiyetle kucaklıyorlar.

Ben hemşerilerimizin göstermiş olduğu bu ilgiden dolayı teşekkür ediyorum. 

31 Marta kadar çok iyi bir çalışmayla çok iyi bir sonuç alacağımızı düşünüyorum. Özellikle cumhur ittifakına ve Kahramanmaraş’ımıza Türkiye’mize yakışır bir sonuç olacağını düşünüyorum.”

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve fisiltihaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.