Kahramanmaraş depremi tetiklendi mi?

GÜNDEM 24.02.2023 - 19:47, Güncelleme: 28.02.2023 - 12:50
 

Kahramanmaraş depremi tetiklendi mi?

Kahramanmaraş merkezli meydana gelen ve 11 ili etkileyen deprem sonrası yeni iddialar ortaya atıldı. İşte detaylar…

Yazar Koray Kamacı, Kahramanmaraş depremleriyle ilgili flaş bir iddia ortaya attı. Yazar Kamacı, "Bu deprem HAARP'ın farklı bir boyutu. Biz bunun nötron bombasıyla, kuyu bombasıyla meydana geldiğini düşünüyoruz." dedi. Enkaz altından çıkan kişilerin depremden önce patlama sesi duyduğunu söyleyen Kamacı, “Patlamayla birlikte kraterler açıldı. Zeytinlikler ikiye yarıldı. Bunun sadece bir deprem fayıyla yapıldığı tarihte çok fazla örneği yok. Çıkan enerjinin bu denli en büyük sebeplerinden biri bunun bir bombayla tetiklenmiş olması. Biz bunun nötron bombasıyla, kuyu bombası olması muhtemel olarak görüyoruz. Bu da HAARP’ın farklı bir boyutu”diye konuştu.  
Kahramanmaraş merkezli meydana gelen ve 11 ili etkileyen deprem sonrası yeni iddialar ortaya atıldı. İşte detaylar…

Yazar Koray Kamacı, Kahramanmaraş depremleriyle ilgili flaş bir iddia ortaya attı. Yazar Kamacı, "Bu deprem HAARP'ın farklı bir boyutu. Biz bunun nötron bombasıyla, kuyu bombasıyla meydana geldiğini düşünüyoruz." dedi.

Enkaz altından çıkan kişilerin depremden önce patlama sesi duyduğunu söyleyen Kamacı, “Patlamayla birlikte kraterler açıldı. Zeytinlikler ikiye yarıldı. Bunun sadece bir deprem fayıyla yapıldığı tarihte çok fazla örneği yok.

Çıkan enerjinin bu denli en büyük sebeplerinden biri bunun bir bombayla tetiklenmiş olması. Biz bunun nötron bombasıyla, kuyu bombası olması muhtemel olarak görüyoruz. Bu da HAARP’ın farklı bir boyutu”diye konuştu.

 

K.Maraş HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve fisiltihaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.