Kahramanmaraş Barosunda 3. Gül dönemi!

YEREL HABERLER 17.10.2022 - 09:14, Güncelleme: 17.10.2022 - 09:18
 

Kahramanmaraş Barosunda 3. Gül dönemi!

Av. Muhammet Burak Gül, yapılan olağan kongrede yeniden başkan seçildi.

Kahramanmaraş Barosu’nun Olağan Genel Kurulu Baro Başkanlığı toplantı salonunda gerçekleşti. Tek liste ile gidilen seçimde Gül, yeniden başkan seçildi. Böylelikle  Kahramanmaraş Barosu’nda 3'üncü kez Burak Gül dönemi başlamış oldu.  Kongrenin hayırlara vesile olmasını dileyen Başkan Gül, yeni dönemde daha çok çalışacaklarını belirterek meslektaşlarına teşekkür etti.  
Av. Muhammet Burak Gül, yapılan olağan kongrede yeniden başkan seçildi.

Kahramanmaraş Barosu’nun Olağan Genel Kurulu Baro Başkanlığı toplantı salonunda gerçekleşti.

Tek liste ile gidilen seçimde Gül, yeniden başkan seçildi. Böylelikle  Kahramanmaraş Barosu’nda 3'üncü kez Burak Gül dönemi başlamış oldu. 

Kongrenin hayırlara vesile olmasını dileyen Başkan Gül, yeni dönemde daha çok çalışacaklarını belirterek meslektaşlarına teşekkür etti.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve fisiltihaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.