Kahramanmaraş Barosu şehirde bir ilki gerçekleştirecek!

GÜNDEM 25.10.2021 - 19:22, Güncelleme: 25.10.2021 - 19:22
 

Kahramanmaraş Barosu şehirde bir ilki gerçekleştirecek!

Kahramanmaraş Baro başkanı av. M. Burak Gül, şehirde düzenleyecekleri barolar arası Cumhuriyet kupası/Türkiye avukat spor oyunlarıyla bir ilki gerçekleştireceklerini söyledi.

Baro binasında düzenlenen basın açıklamasıyla Cumhuriyet kupası/Türkiye avukat spor oyunları turnuvası tanıtıldı. “Turnuva 27 – 31 Ekim tarihleri arasında” Programda konuşan Kahramanmaraş Baro başkanı av. M. Burak Gül, “Kahramanmaraş Barosu olarak Kahramanmaraş’ta bir ilki gerçekleştirerek, Temel felsefesi Cumhuriyetimizin değerlerine sahip çıkmak, Cumhuriyetimizin kurucusuGazi Mustafa Kemal Atatürk’ünaziz hatırasını yaşatmak, keza meslektaşlarımız arasında dostluk ve mesleki dayanışma, birlik ve beraberlik duygularını pekiştirmek olan Cumhuriyet Kupası/Türkiye Avukat Spor Oyunları Türkiye Geneli Baroların spor takımlarının katılımlarıyla 27 – 31 Ekim 2021 tarihleri arasında Baromuzun ev sahipliğinde gerçekleştirilecektir.”dedi.    “80 takım yarışacak” İşte Başkan Gül’ün o açıklaması; “38 Baromuzun ve toplam 80 takımımızın katıldığı Cumhuriyet Kupası/Türkiye Avukat Spor Oyunları: Futbol, Voleybol ve Basketbol spor dallarında kadın ve erkek kategorilerinde toplam 5 branşta müsabakaları kapsayacak, Türkiye Şampiyonası niteliğinde Avukatların yarışmacı olduğu bir turnuvadır.  Futbol, voleybol, basketbol branşlarında kadın/erken yaklaşık 1200katılımcının yer aldığı “Cumhuriyet Kupası/Türkiye Avukat Spor Oyunlarında”Kahramanmaraş Gençlik Spor İl Müdürlüğü ve Belediyelerimizin desteği ile 10 farklı sahada müsabakalar oynanacaktır. Cumhuriyet Kupası/Türkiye Avukat Spor Oyunları organizasyomuz için öncelikle katılım sağlayan Barolarımıza ve takımlara, Kahramanmaraş Valiliği’ne, Kahramanmaraş Gençlik Spor İl Müdürlüğü’ne, Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkanlığı’na, Onikişubat Belediye Başkanlığı’na, Dulkadiroğlu Belediye Başkanlığı’na, Türkoğlu Belediye Başkanlığı’na, katkı sağlayan ve emeği geçen tüm kurum ve kuruşlara teşekkür ederiz. Turnuvanın sağlık, dostluk ve kardeşlik ortamı içerisinde geçmesinitemenni eder, kıymetli meslektaşlarımıza, Barolarımıza ve takımlara başarılar dileriz.”     
Kahramanmaraş Baro başkanı av. M. Burak Gül, şehirde düzenleyecekleri barolar arası Cumhuriyet kupası/Türkiye avukat spor oyunlarıyla bir ilki gerçekleştireceklerini söyledi.

Baro binasında düzenlenen basın açıklamasıyla Cumhuriyet kupası/Türkiye avukat spor oyunları turnuvası tanıtıldı.

“Turnuva 27 – 31 Ekim tarihleri arasında”

Programda konuşan Kahramanmaraş Baro başkanı av. M. Burak Gül, “Kahramanmaraş Barosu olarak Kahramanmaraş’ta bir ilki gerçekleştirerek, Temel felsefesi Cumhuriyetimizin değerlerine sahip çıkmak, Cumhuriyetimizin kurucusuGazi Mustafa Kemal Atatürk’ünaziz hatırasını yaşatmak, keza meslektaşlarımız arasında dostluk ve mesleki dayanışma, birlik ve beraberlik duygularını pekiştirmek olan Cumhuriyet Kupası/Türkiye Avukat Spor Oyunları Türkiye Geneli Baroların spor takımlarının katılımlarıyla 27 – 31 Ekim 2021 tarihleri arasında Baromuzun ev sahipliğinde gerçekleştirilecektir.”dedi. 

 

“80 takım yarışacak”

İşte Başkan Gül’ün o açıklaması; “38 Baromuzun ve toplam 80 takımımızın katıldığı Cumhuriyet Kupası/Türkiye Avukat Spor Oyunları: Futbol, Voleybol ve Basketbol spor dallarında kadın ve erkek kategorilerinde toplam 5 branşta müsabakaları kapsayacak, Türkiye Şampiyonası niteliğinde Avukatların yarışmacı olduğu bir turnuvadır.  Futbol, voleybol, basketbol branşlarında kadın/erken yaklaşık 1200katılımcının yer aldığı “Cumhuriyet Kupası/Türkiye Avukat Spor Oyunlarında”Kahramanmaraş Gençlik Spor İl Müdürlüğü ve Belediyelerimizin desteği ile 10 farklı sahada müsabakalar oynanacaktır. Cumhuriyet Kupası/Türkiye Avukat Spor Oyunları organizasyomuz için öncelikle katılım sağlayan Barolarımıza ve takımlara, Kahramanmaraş Valiliği’ne, Kahramanmaraş Gençlik Spor İl Müdürlüğü’ne, Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkanlığı’na, Onikişubat Belediye Başkanlığı’na, Dulkadiroğlu Belediye Başkanlığı’na, Türkoğlu Belediye Başkanlığı’na, katkı sağlayan ve emeği geçen tüm kurum ve kuruşlara teşekkür ederiz. Turnuvanın sağlık, dostluk ve kardeşlik ortamı içerisinde geçmesinitemenni eder, kıymetli meslektaşlarımıza, Barolarımıza ve takımlara başarılar dileriz.” 

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve fisiltihaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.