Kahramanmaraş Akademi Öğrenci Sempozyumu KSÜ’de yapıldı!

AKTÜEL 24.12.2021 - 19:07, Güncelleme: 24.12.2021 - 19:07
 

Kahramanmaraş Akademi Öğrenci Sempozyumu KSÜ’de yapıldı!

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi tarafından düzenlenen Kahramanmaraş Akademi, güz dönemini ‘Kahramanmaraş Akademi Öğrenci Sempozyumu’ etkinliğiyle tamamlıyor.

Kahramanmaraş Akademi Öğrenci Sempozyumunun ilk oturumu Kahramanmaraş Sütçü İmam Üniversitesi (KSÜ) ev sahipliğinde Cahit Zarifoğlu konferans Salonunda gerçekleştirildi. KSÜ Fen-Edebiyat Fakültesi Türk Dili ve Edebiyatı Bölüm Başkanı Prof. Dr. Kemal Timur’un yönettiği oturum kapsamında; Fevzi Şahin ‘Mithat Cemal ve Akif’, Fatma Nur Yuşan‘Asım Kitabının Basımının Anısına Verilen Yemek’ ve Mustafa Dikmen ‘Safahat Kitabına Dair Notlar’  başlıklı bildirilerini sundular. 23 Aralık–7 Ocak tarihlerinde yapılacak sempozyumda, ‘Safahat Okumaları’, ‘Sosyolojinin Temel Kavramları’, ‘Varoluşsal Düşünce Atölyesi’, ‘Yunus Emre Okumaları’, ‘Yeni Medya ve İletişim’, ‘Dergi’, ‘Bilim Tarihi’, ‘Türk Düşünce Tarihi’, ‘Roman’, ‘Öykü’, ‘Yazı’, ‘Düşünce’ ile ‘Sinema ve Felsefe’ başta olmak üzere toplamda 13 atölyede eğitim alan 44 kursiyer eğitmenleri tarafından başkanlık edilen oturumlarda bildirilerini sunacak.  
Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi tarafından düzenlenen Kahramanmaraş Akademi, güz dönemini ‘Kahramanmaraş Akademi Öğrenci Sempozyumu’ etkinliğiyle tamamlıyor.

Kahramanmaraş Akademi Öğrenci Sempozyumunun ilk oturumu Kahramanmaraş Sütçü İmam Üniversitesi (KSÜ) ev sahipliğinde Cahit Zarifoğlu konferans Salonunda gerçekleştirildi.

KSÜ Fen-Edebiyat Fakültesi Türk Dili ve Edebiyatı Bölüm Başkanı Prof. Dr. Kemal Timur’un yönettiği oturum kapsamında; Fevzi Şahin ‘Mithat Cemal ve Akif’, Fatma Nur Yuşan‘Asım Kitabının Basımının Anısına Verilen Yemek’ ve Mustafa Dikmen ‘Safahat Kitabına Dair Notlar’  başlıklı bildirilerini sundular.

23 Aralık–7 Ocak tarihlerinde yapılacak sempozyumda, ‘Safahat Okumaları’, ‘Sosyolojinin Temel Kavramları’, ‘Varoluşsal Düşünce Atölyesi’, ‘Yunus Emre Okumaları’, ‘Yeni Medya ve İletişim’, ‘Dergi’, ‘Bilim Tarihi’, ‘Türk Düşünce Tarihi’, ‘Roman’, ‘Öykü’, ‘Yazı’, ‘Düşünce’ ile ‘Sinema ve Felsefe’ başta olmak üzere toplamda 13 atölyede eğitim alan 44 kursiyer eğitmenleri tarafından başkanlık edilen oturumlarda bildirilerini sunacak.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve fisiltihaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.